miercuri, decembrie 30, 2015

HOROSCOP 2016 URANIA: Ce cumpene te aşteaptă, cum stai cu dragostea, ce bani vei câştiga anul viitor

Create your own banner at mybannermaker.com!

MarketOnline
(P)
NITRON este un produs de clasa superioara. 
Dezvoltat ştiinţific cu scopul de a construi masa musculară fara grasimi 
şi pentru a sprijini refacerea ţesutului muscular post antrenament..

HOROSCOP URANIA 2016: Vă întrebaţi cum va fi anul 2016 pentru zodia voastră? Dacă se întrevede o călătorie, vă veţi întâlni jumătatea sau vă veţi schimba locul de muncă? Aflaţi ce surprize pregăteşte anul 2016 (în dragoste, carieră şi bani), accesând horoscopul 2016 pentru zodia voastră,arată România Tv.Net.


Foto:România Tv.Net.

Horoscop 2016, Berbec

Horoscop Urania Berbec 2016

În data de 9 septembrie 2016, Jupiter va intra în zodia Balanţei, în casa căsătoriei voastre. Oameni apropiaţi din viaţa voastră sunt ceea ce veţi valoriza cel mai mult în a doua parte a anului 2016. Acest lucru face ca ultimele luni ale anului să fie printre cele mai favorabile pentru dragoste şi relaţii de cuplu. Veţi atrage ocazii de a forma cunoştinţe noi în această sferă din viaţa voastră.

Dacă sunteţi gata să avansaţi o relaţie de iubire la un nivel superior sau dacă vă aflaţi în căutarea unei persoane alături de care să vă trăiţi viaţa, dorinţa voastră s-ar putea îndeplini în aceste luni. A doua parte a anului ar putea fi o perioadă a promisiunilor pentru mulţi Berbeci necăsătoriţi, în timp ce Berbecii deja „luaţi” vor reaprinde focul pasiunii şi vor redescoperi sensul comuniunii.

Anul 2016 reprezintă unul dintre cei mai potriviţi ani din viaţa voastră pentru a vă relua studiile sau pentru a obţine o diplomă la nivel înalt, care să vă califice pentru o schimbare în carieră, sau care să vă ofere noi ocazii de avansare. Dacă aţi început acest proces atunci când Saturn a intrat în Săgetător, în data de 18 septembrie 2015, este de dorit ca în noul an să vă stabiliţi ca obiectiv definitivarea educaţiei.

Există şi alte modalităţi prin care puteţi profita de prezenţa lui Saturn în casa educaţiei şi a călătoriilor pe distanţe lungi. De exemplu, aţi putea urma un curs pentru simpla plăcere de a învăţa, aţi putea face drumeţii în locuri în care puteţi veni în contact cu noi culturi, aţi putea lua lecţii pentru a intra în stăpânirea unor abilităţi necesare practicării unui nou hobby.

Este necesar să întreprindeţi ceva pentru lărgirea orizontului şi a sferei cunoaşterii. Trebuie să deveniţi mai conştiincioşi în ceea ce priveşte dezvoltarea personală şi educaţia superioară. Fie că urmaţi o cale tradiţională, urmaţi un curs, vă înscrieţi la o facultate, sau învăţaţi de unii singuri, autodidacţi, Universul vă cere, în acest an, să accedeţi la un nivel mai înalt de educaţie.

Uranus se află în zodia voastră din 2011, aşa că deja probabil aţi avut parte de îndemânarea sa de a declanşa evenimente neprevăzute, dar şi revelaţii surprinzătoare, neaşteptate, cu privire la propriile persoane şi la lumea în care trăim.

Nevoia unei orientări personale noi se face simţită de ceva timp, iar în acest an aţi putea fi pregătiţi să acţionaţi. Acest lucru însă ar putea să-i ia prin surprindere pe cei apropiaţi, mai ales pe persoanele cu autoritate din viaţa voastră, care poate că nu au conştientizat nevoia voastră de schimbare.

S-ar putea să înţelegeţi deodată că o anumită persoană cu autoritate, vă trage înapoi, vă limitează felul de a vă exprima personalitatea şi individualitatea. Lucrul acesta poate fi adevărat sau nu, dar acesta este probabil modul în care voi înţelegeţi lucrurile şi care vă defineşte realitatea personală.

Însă înainte de a tăia deodată nişte legături, ar trebui să încercaţi să vă stăpâniţi tendinţa accentuată spre impulsivitate, de a acţiona fără să vă gândiţi la consecinţele pe termen lung şi de a vă grăbi în loc să faceţi lucrurile cu cap. Anul 2016 poate fi unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa voastră, deoarece veţi fi foarte deschişi spre schimbare. Veţi avea puterea de a vă reafirma personalitatea şi locul pe care îl ocupaţi în lume.

Neptun se va afla – şi în 2016 – în Peşti, iar această influenţă spirituală vă va alimenta cel de-al şaselea simţ, pe care veţi avea şansa să-l potenţaţi în acest an. Liniştiţi-vă mintea şi lăsaţi-vă vocea interioară să se exprime! Cu cât veţi proceda astfel mai mult, cu atât veţi avea mai multă încredere în intuiţia voastră.

Vă recomand să ţineţi un jurnal lângă pat ca să vă notaţi toate visele, întrucât este posibil ca ele să fie destul de active şi pline de revelaţii. Meditaţia vă poate ajuta şi ea să vă reculegeţi şi să daţi expresie vocii voastre interioare.

Pe de altă parte, Neptun guvernează şi falsitatea, aşa că trebuie să fiţi mai precauţi. Cineva care se bate cu pumnii în piept că este de partea voastră ar putea încerca să vă lucreze pe la spate, să vă „lovească” acolo unde sunteţi cei mai vulnerabili. Aspectul cel mai dificil este de a descoperi cine este de partea voastră şi cine doar pretinde că vă susţine. Fiţi prudenţi, aşadar, cu oamenii cărora le împărtăşiţi secretele voastre, deoarece unii pot folosi aceste informaţii în beneficiul lor şi în detrimentul vostru.

Pluton îşi va continua şi el călătoria prin Capricorn, în casa carierei voastre. Pluton continuă să vă aducă învăţături menite să vă facă să deveniţi mai serioşi, maturi şi responsabili în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor faţă de societate, direcţia generală în viaţă, reuşitele profesionale.

Însă cuadratura largă cu Uranus sugerează că vreţi să vă eliberaţi de toate limitările impuse de ceilalţi, dar tocmai tendinţa accentuată spre rebeliune şi refuzul de a vă conforma normelor, ar putea să vă pună în conflicte cu şefii şi persoanele cu autoritate din viaţa voastră.

Deşi aceasta este o configuraţie dificilă, felul în care ea se va manifesta în viaţa voastră, va depinde parţial de perspectiva pe care o veţi adopta, de atitudinea voastră şi de voinţa nu numai de a accepta, ci şi de a îmbrăţişa de-a dreptul, noi direcţii profesionale. Cu certitudine acest fapt poate fi mai uşor de exprimat verbal, decât de pus în practică.


Horoscop 2016, Taur

Horoscop Urania Taur 2016

Indiferent de vârsta pe care o aveţi, în primele opt luni ale anului este bine să fiţi iarăşi copii şi să daţi voie laturii voastre voioase să iasă la lumină. De fiecare dată când Jupiter îşi trimite razele norocoase în calea voastră, veţi beneficia de o undă suplimentară de noroc. Însă depinde de voi să descoperiţi posibilităţile existente şi să le daţi curs.

În 2016 ocaziile de natură romantică şi socială vor figura în vârful listei de priorităţi, prima parte a anului având potenţialul să fie una dintre cele mai bune perioade din viaţa voastră dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie de cuplu. Asta nu înseamnă neapărat că vă veţi întâlni jumătatea.

Influenţa lui Jupiter este extraordinară şi pentru cuplurile închegate, care pot redescoperi focul dragostei. Dacă sunteţi părinţi, influenţa lui Jupiter vă poate aduce bucurii şi momente de fericire datorate copiilor voştri.

În ziua de 9 septembrie 2016 Jupiter va intra în semnul Balanţei, unde va rămâne până în august 2017. Aşadar, în a doua parte a anului 2016 şi în prima jumătate a anului 2017, segmentul din horoscopul vostru care se referă la profesie se va afla sub o influenţă norocoasă.

Veţi începe să abordaţi sarcinile de serviciu cu mai mult avânt şi optimism, această conjunctură astrală generând suficientă activitate cât să vă mulţumească. Pericolul implicit este să vreţi să vă asumaţi prea multe sarcini, să uitaţi că sunteţi doar nişte simpli oameni şi că o zi are doar douăzeci şi patru de ore.

În ansamblu însă, vă puteţi aştepta la o perioadă benefică la serviciu, cu ivirea unor şanse excelente de a vă manifesta abilităţile şi talentele. Influenţa protectoare a lui Jupiter vă va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, trimiteţi CV-urile începând cu ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai potrivită ca să vă întâlniţi cu noi oportunităţi şi noroc profesional.

Saturn îşi va petrece anul în Săgetător, semnul pe care l-a vizitat pentru câteva luni şi în 2015. Situat în cea de-a opta casă din horoscopul vostru, cea a resurselor conjugale, până acum probabil aţi simţit efectele acestei planete în ceea ce priveşte chestiunile financiare. Dacă nu v-aţi făcut ordine până acum în plan financiar, nu este nici acum prea târziu să o faceţi, mai ales în ceea ce priveşte lichidarea datoriilor, una dintre cele mai bune utilizări ale acestui tranzit.

Este recomandat să vă stabiliţi un buget şi nişte termene limită de la care să nu vă îndepărtaţi şi să începeţi cu cei la care aveţi cele mai mari datorii. Dacă faceţi investiţii, este indicat să fiţi atenţi şi să gândiţi pe termen lung. La fel ar trebui să procedaţi şi cu fondurile de pensii. Iar în ceea ce priveşte eventuala încheiere a unei asigurări, o altă preocupare specifică pentru Saturn în această poziţie, este bine să vă rezervaţi timp pentru a revizui şi reactualiza poliţele, pentru a avea siguranţa că lucrurile asigurate sunt protejate în mod corespunzător.

Este posibil ca visurile voastre în acest an să fie sugestive şi iluminante. Poate fi un an deosebit de avantajos ca să vă conectaţi la vocea voastră interioară. Dacă nu v-aţi considerat niciodată persoane intuitive, acum este momentul să aflaţi această latură a personalităţii voastre. În acest an veţi avea de beneficiat de pe urma mesajelor care iniţial vi se vor părea subtile, dar care vor deveni tot mai puternice pe măsură ce le veţi asculta constant.

Important este faptul că puteţi constitui o sursă de inspiraţie pentru multe persoane în decursul acestui an. Insă, dacă v-aţi născut în prima parte a zodiei Taur, ar trebui să fiţi extrem de atenţi în privinţa persoanelor în care aveţi încredere. O persoană din grupul vostru de prieteni, pe care o consideraţi de încredere, s-ar putea să vă dezamăgească sau să încerce să vă inducă în eroare.

Vă recomand să nu lăsaţi iluziile să vă întunece judecata, să puneţi sub semnul întrebării unele comportamente ale prietenilor şi cunoştinţelor, atunci când este cazul. Ceea ce pare prea bun ca să fie adevărat, chiar aşa poate să şi fie în realitate.

Trebuie să faceţi eforturi ca să fiţi mai puţin rigizi în viziunea pe care o aveţi asupra vieţii. Este posibil să stârniţi duşmănii ascunse şi să fiţi atacaţi pe la spate atunci când nu vă aşteptaţi deloc, tocmai din cauză că aveţi pornirea să nu renunţaţi la unele concepţii depăşite, putând lăsa impresia că nu aveţi gândirea flexibilă sau că vă apăraţi convingerile şi filosofia de viaţă în mod fanatic.

Poate fi un an potrivit ca să vă puneţi serios pe învăţat, eventual să vă întoarceţi la şcoală pentru a vă finaliza studiile, sau să vă înscrieţi la o facultate care să vă mărească şansele de reuşită în carieră.

Dacă sunteţi născuţi pe la mijlocul lunii mai, veţi simţi în mod direct influenţa lui Pluton în acest an, printr-un aspect prielnic pe care îl va face cu Soarele vostru natal. Veţi beneficia de voinţa puternică pe care o aduce această planetă şi vă va creşte dorinţa de reuşită în ceea ce priveşte educaţia şi extinderea graniţelor actuale.


Horoscop 2016, Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 2016

În horoscopul vostru pentru acest an, Jupiter se va afla în continuare în Casa Familiei. Această influenţă, probabil, vă va ţine în continuare în preajma casei şi persoanelor dragi. Jupiter vă dă curaj să exploraţi noi şanse de dezvoltare şi îmbunătăţire. Pot să existe îmbunătăţiri în viaţa de familie, aţi putea să vă mutaţi într-o casă mai mare sau să începeţi un proiect de mărire a casei actuale.

În general, tranzitul lui Jupiter în Fecioară semnalează o fază din viaţa voastră cu mai multă ordine în viaţa de familie. Este un tranzit excelent pe plan emoţional, pentru schimbul de sentimente cu ceilalți. Pe durata lui aţi putea afla că atunci când acordaţi mai multă atenţie sufletului şi nevoilor acestuia, vă întâlniţi cu oportunităţi importante şi noroc.

În primele opt luni ale anului norocul vostru se va afla, în continuare, în preajma familiei voastre, în apropierea casei. Perioada în care Jupiter va fi retrograd în Fecioară va fi între 7 ianuarie şi 9 mai 2016, când ar putea să vă fie de ajutor să întăriţi proiectele pe care le-aţi început şi să faceţi ajustările necesare.

În data de 9 septembrie 2016, Jupiter va începe să traverseze zodia Balanţei. Este o veste bună pentru Gemeni, întrucât au trecut aproximativ douăsprezece ani de când Jupiter nu v-a mai ocupat segmentul din horoscop referitor la dragoste, creativitate, pasiuni şi copii. În următoarele douăsprezece luni beneficiile vor veni prin copiii voştri, prin dragoste, sau atunci când vă veţi exprima creativitatea. Probabil veţi remarca şi o creştere a încrederii în voi.

Pe perioada în care Jupiter a fost în Fecioară probabil v-aţi simţit ca nişte peşti pe uscat, însă acum Jupiter fiind într-o zodie de aer, ca şi voi, vă veţi simţi în elementul vostru şi veţi putea să faceţi cu lejeritate toate lucrurile care vă sunt normale şi vă aduc bunăstarea.

În a doua jumătate a anului o nouă pasiune sau o nouă distracţie vi s-ar putea prezenta şi, în general, veţi încerca să vă bucuraţi de tot ceea ce viaţa vă poate oferi mai bun. Vă recomand să folosiţi aceste luni pentru proiecte creative şi, dacă este necesar, să învăţaţi noi modalităţi de a vă hrăni fericirea şi bunăstarea în viaţă. Este o perioadă potrivită ca să vă întăriţi încrederea în voi şi să priviţi înainte cu optimism şi bucurie.

Saturn vă va încuraja să vă gândiţi serios la cum vreţi să arate viitorul vostru relaţional. Lecţiile pe care vi le va aduce profesorul Saturn se vor aplica relaţiilor profesionale, familiale, sentimentale.

Şi în 2016 Saturn vă va stimula să vă concentraţi atenția asupra responsabilităților pe care le aveţi faţă de persoanele din viaţa voastră cu care aveţi relaţii strânse. De exemplu, unii Gemeni s-ar putea găsi în situaţia de a trebui să îşi asume responsabilităţi faţă de un părinte/copil/partener de viaţă.

Ca şi nativi Gemeni aveţi calităţi care pot fi utile pentru ceilalţi, ştiţi instinctiv, din naştere, să comunicaţi, să fiţi amabili, să trăiţi viaţa din plin, să fiţi deschişi la minte şi să profitaţi de toate ocaziile pe care viaţa vi le oferă. Şi aceste trăsături de caracter v-ar putea uşura viaţa pe durata acestui tranzit dificil, conştienţi fiind, care sunt componentele vitale ale unei relaţii de succes pentru voi.

Însă acum trebuie să deveniţi conştienţi şi de nevoile voastre fundamentale în relaţii. Relațiile construite pe un teren nesigur se pot distruge până la sfârşitul acestui an, iar relaţiile puternice, construite pe o bază solidă, pot deveni şi mai puternice. Chiar dacă va exista o presiune destul de mare ce va fi pusă de planeta realităţii, Saturn, vor exista, de asemenea şi recompense pe măsură.

În acest an Saturn va intra în mişcare retrogradă în perioada 25 martie - 11 august 2016. În aceste luni probabil vă veţi confrunta cu probleme relaţionale care au rămas nerezolvate din trecut şi veţi fi constrânşi să le reparaţi. Dacă în această perioadă veţi simţi că trebuie să vă cereţi scuze cuiva, amintiţi-vă că iertarea începe, în primul rând, cu voi înşivă.

Uranus va forma un aspect favorabil cu Soarele natal al Gemenilor, ceea ce înseamnă că v-aţi putea întâlni cu nenumărate oportunităţi. Însă depinde de voi dacă veţi reuşi să le observaţi şi să profitaţi de pe urma lor. Gemenii sunt stimulaţi să socializeze cât mai mult, să se implice în grupuri, să meargă acolo unde îşi pot face noi prieteni şi să devină cât mai activi în plan social.

În 2016 aţi putea avea multe surprize (plăcute dar şi mai puţin plăcute) din partea amicilor şi veţi fi recompensaţi cu multe cunoştinţe şi prieteni noi. Unele dintre aceste persoane v-ar putea clarifica diferite chestiuni în mod surprinzător.

Neptun îşi va continua şi el călătoria prin zodia Peşti şi va influenţa în continuare a zecea casă din horoscopul Gemenilor, cea a carierei. Efectul planetei Neptun se poate manifesta fie într-unul din două moduri, fie chiar în amândouă: dezamăgire sau inspiraţie.

Este probabil ca influenţa neptuniană să vă impulsioneze să porniţi în urmărirea nu a unui ideal realist, ci a unei mine de aur. S-ar putea să vi se pară că sunteţi susţinuţi de colegi, superiori, dar de fapt ei să nu facă altceva decât să vă păcălească sau să vă submineze poziţia.

În 2016, va trebui să fiţi foarte atenţi în privinţa banilor şi să încercaţi să evitaţi împrumuturile şi alte angajamente majore legate de contractarea unor credite. Pluton se va afla în continuare în Capricorn şi este nevoie să daţi dovadă de mai multă prudenţă. De exemplu, să vă verificaţi periodic contul şi să aveţi grijă, de asemenea, ca proprietăţile voastre să fie asigurate.

În ciuda laturii negative pe care o presupune această configuraţie planetară, anul 2016 poate fi un an favorabil pentru a vă stabili un buget şi pentru achitarea datoriilor sau să vă faceţi planuri de pensionare, chiar dacă poate momentul acesta este încă departe în viitor.


Horoscop 2016, Rac

Horoscop Urania Rac 2016

În prima jumătate a anului, Jupiter vă va stimula mental, pe măsură ce va călători prin zodia Fecioară, a treia voastră casă din horoscop, cea a comunicării. Acest lucru face ca această perioadă să fie una excelentă pentru studiu şi dezvoltare personală. Veţi manifesta o dorinţă progresivă de a fi la curent cu noutăţile.

Probabil o să aveţi tendinţa să luaţi cu voi o carte oriunde aţi merge, iar dacă v-aţi gândit să deveniţi scriitori, prima parte a anului 2016 este o perioadă bună ca să faceţi o încercare în această direcţie. Veţi dori să învăţaţi cât mai multe lucruri noi, să fiţi la curent cu toate noutăţile.

Comunicarea va fi foarte importantă pentru voi, însă va trebui să fiţi precauţi pentru că vor exista zile în care convorbirile telefonice, e-mail-urile şi scrisorile vă vor consuma timp. În general veţi fi mai mult pe drumuri decât de obicei, atât în oraş, ca să mai schimbaţi peisajul, cât şi în diverse escapade de weekend.

Ritmul zilnic va fi trepidant, vă veţi mişca mai mult decât de obicei, veţi fi mai mobili şi mai expansivi în relaţiile cu cei din mediul vostru, în special cu vecinii şi rudele. Primele opt luni ale anului vă vor oferi şansa de a stabili nenumărate contacte cu persoanele apropiate, care vă vor purta şi noroc, într-un fel sau altul.

Viaţa de familie va avea de câştigat de pe urma intrării lui Jupiter în Balanţă, în ziua de 9 septembrie 2016. Această influenţă fericită vă poate umple a doua parte a anului cu evenimente excepţionale, de neuitat, în care sunt implicaţi membrii familiei şi oamenii dragi sufletului vostru.

Dacă v-a trecut prin gând să plecaţi în lume şi să vă căutaţi norocul, poate ar fi mai bine să vă gândiţi de două ori, căci în a doua parte a anului norocul vostru se va afla în apropierea casei voastre, în preajma familiei. Este un tranzit deosebit pentru zodia voastră, întrucât planeta norocului şi a ocaziilor îşi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa voastră: casa şi familia.

S-ar putea să vă decideţi să achiziţionaţi sau să închiriaţi o nouă locuinţă, una mai spaţioasă, iar dacă sunteţi mulţumiţi de locuinţa în care staţi acum, v-aţi putea hotărî să o măriţi sau redecoraţi, pentru a corespunde necesităţilor voastre de acum. Pentru unii Raci această extindere ar putea fi impusă de mărirea familiei cu încă un membru. În a doua parte a anului veţi dori să vă satisfaceţi necesitatea de a simţi că prindeţi rădăcini cu adevărat şi că obţineţi un sentiment de securitate şi apartenenţă.

Aţi putea avea senzaţia că în ciuda activităţii susţinute şi a eforturilor pe care le faceţi, aveţi parte de prea multe limite şi obstacole la locul de muncă, sau de prea puţină recunoaştere. Este probabil ca în acest an să treceţi printr-o situaţie mai grea la locul de muncă sau să trăiţi o frustrare profundă vizavi de situaţia voastră profesională curentă.

Sănătatea va deveni o preocupare serioasă pentru nativii născuţi în semnul Racului. Dacă până acum aţi uitat de sănătate, din indulgență sau datorită unui stil de viaţă sedentar, este timpul să mâncaţi mai sănătos şi să adoptaţi o altă rutină, care să cuprindă şi un program regulat de exerciţii fizice.

Până în luna decembrie 2017 Saturn vă va stimula să vă construiţi noi rutine, de data asta mai solide, care să vă susţină cu adevărat sănătatea. Schimbarea obişnuinţelor nu este uşoară, mai ales pentru voi, care aveţi tendinţa de a face excese, tocmai pe fond emoţional. Urmează 2 ani în care va trebui să vă maturizaţi în privinţa modului în care înţelegeţi munca, asumarea responsabilităţilor de zi cu zi şi sănătatea.

Şi în anul 2016 aţi putea să resimţiţi nevoia presantă de a vă schimba locul de muncă sau cariera. 2016 poate să fie un an al schimbărilor neaşteptate în carieră, poate chiar unul dintre cei mai interesanţi ani pe care i-aţi trăit vreodată. Totuşi, vă recomand să vă gândiţi bine înainte de a acţiona în planul carierei, să rezistaţi tentaţiei de a acţiona la nervi.

Persoanele născute în semnul Racului au şansa să îşi redescopere latura spirituală ajutaţi de planeta spiritualităţii, Neptun, care le traversează Casa Călătoriilor şi Educaţiei superioare. Acest an poate să vă aducă noi căi de dezvoltare personală. De exemplu, aţi putea să vă simţiţi motivaţi de a obţine o diplomă sau o calificare care să vă ajute să vă împliniţi visele.

Este indicat să cântăriţi argumentele şi contraargumentele cu precauţie, mai ales dacă sunteţi implicaţi într-o situaţie de natură juridică. Dacă, de exemplu, aveţi nevoie să angajaţi un avocat, este bine să îi verificaţi recomandările cu atenţie. Faptul de a avea încredere într-o persoană nepotrivită s-ar putea să vă producă daune semnificative.


Horoscop 2016, Leu

Horoscop Urania Leu 2016

În primele opt luni ale anului 2016 este posibilă o creştere salarială însemnată sau obţinerea unei prime, precum şi apariţia unei şanse financiare care se va dovedi cu atât mai surprinzătoare cu cât va proveni dintr-o sursă neaşteptată. Deşi veţi atrage cu mai multă facilitate banii, vă veţi afla şi într-o dispoziţie de a cheltui exagerat.

Această influenţă fericită va dura până în ziua de 19 septembrie 2016, aşa că sunteţi stimulaţi să vă stabiliţi ca obiectiv mai degrabă faptul de a vă creşte venitul net decât de a îl menţine la acelaşi nivel. Şansa de a vă dezvolta din punct de vedere financiar este un dar din partea universului care nu se cade să fie irosit de persoanele născute în semnul Leului!

A doua parte a anului pare să fie ideală pentru studiu, comunicare şi călătorii scurte. Veţi manifesta o dorinţă urgentă de a fi la curent cu noutăţile, până la ultima descoperire din universul vostru particular şi din lume în general. Pentru a vă satisface această nevoie de informare probabil veţi lua în considerare şansa de a urma un anumit curs, pentru divertisment sau pentru a vă completa educaţia şi de a vă desăvârşi abilităţile profesionale.

Pentru persoanele care şi-au dorit mereu să fie scriitori, a doua parte a anului s-ar putea dovedi perfectă pentru a face o încercare în acest sens. De asemenea, a doua jumătate a anului vă va oferi şi şansa de a stabili nenumărate contacte cu oamenii apropiaţi vouă. Multe din aceste persoane vă vor purta noroc, deşi s-ar putea să nu realizaţi acest lucru pe deplin până în 2017 sau abia peste câţiva ani.

Nu veţi mai dori să vă pierdeţi timpul cu distracţii de o noapte, sau cu aventuri sentimentale doar de dragul de a vă juca şi de a vă simţi bine. Vreţi angajamente serioase şi lucruri durabile. În ceea ce priveşte exprimarea creativităţii, o idee pentru Lei ar fi să îşi găsească o pasiune care nu numai să îi relaxeze şi să le ofere plăcere, dar să le ofere şi rezultate clare.

Veţi înţelege mai bine ce vă motivează, cum să vă exprimaţi creativitatea şi dragostea, într-un mod mai pozitiv şi concret, cum să vă distraţi, dar şi cum să vă administraţi ego-urile.

Este recomandat ca Leii să se concentreze asupra mijloacelor existente şi să depisteze şansele care le vor ieşi în cale. Şansele vor apărea ca din senin şi din orice sursă posibilă: o persoană pe care aţi cunoscut-o în trecut, o rudă, un prieten, cineva din altă ţară, o cunoştinţă nouă sau o organizaţie. Şi fiecare dintre aceste persoane vă va sprijini să faceţi pasul din prezent în viitor.

Fiţi atenţi însă la felul în care comunicaţi şi încercaţi să opuneţi rezistenţă la impulsul de a lua hotărâri în grabă şi de a reveni asupra lor, cu regretele de rigoare. Încercaţi să aveţi mai multă răbdare şi lăsaţi lucrurile să evolueze în ritmul lor!

Trebuie să fiţi atenţi la deciziile financiare majore, inclusiv la deciziile legate de credite, împrumuturi şi orice v-ar putea pune în primejdie fondurile. Nu vă lăsaţi influenţaţi, gândiţi pe cont propriu în loc să îi lăsaţi pe alţii să vă oblige să le acceptaţi convingerile!

La un moment dat viaţa voastră profesională se va schimba impresionant. Este posibil chiar în acest an, să vă hotărâţi să schimbaţi complet sfera de acţiune. Anul 2016 poate fi însoţit de lupte pentru putere la locul de muncă, de diverse frustrări. Este posibil să vă simţiţi ca şi cum aţi fi fost forţaţi să vă schimbaţi obiceiurile şi responsabilităţile profesionale, probabil ca urmare a venirii unui nou şef la conducere sau reorganizării mediului de lucru. Însă s-ar putea ca exact acesta să fie imboldul de care aveaţi nevoie pentru a vă lărgi orizontul educaţional sau pentru a vă relua studiile.


Horoscop 2016, Fecioară

Horoscop Urania Fecioară 2016

Jupiter vă va ajuta să atrageţi de partea voastră ocazii deosebite pentru dezvoltarea personală şi pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Partea cea mai dificilă pentru voi va fi aceea de a vă hotărî în ce direcţie să o luaţi, pentru că toate ar putea să vi se pară la fel de ispititoare! Aceasta este provocarea cu care vă veţi confrunta datorită acestei planete expansive, aşa că vă sfătuiesc să încercaţi să nu vă aglomeraţi prea mult timpul.

În prima parte a anului este bine să dedicaţi mai mult timp pentru a vă cunoaşte mai bine, să vă ocupaţi mai mult de voi înşivă şi să încercaţi să vă valorificaţi inclinaţiile şi talentele personale. Veţi avea suficientă încredere în propriile persoane cât să abordaţi noi domenii de interes şi, indiferent de rezultate, veţi avea de câştigat de pe urma acestor experienţe.

Veţi reuşi să îi atrageţi de partea voastră pe cei care vă pot susţine, într-un fel sau altul, mulţi oameni vă vor purta noroc deschizându-vă o serie de uşi care până acum v-au fost închise.

Urmează o perioadă de un an în care sunteţi stimulaţi să acordaţi mai multă importanţă resurselor de care dispuneţi, inclusiv aptitudinilor care pot fi valorificate din punct de vedere financiar. Este indicat să fiţi siguri pe voi în privinţa tuturor lucrurilor pe care le aveţi de oferit. Dacă simţiţi că nu sunteţi apreciaţi la adevărata voastră valoare, ar trebui să vă faceţi curaj şi să vă gândiţi la modul în care puteţi schimba această situaţie.

Este posibil ca o rudă mai în vârstă să aibă nevoie de ajutorul vostru în acest an, sau să vă aflaţi în situaţia de a îndeplini pentru această persoană multe sarcini zilnice. Aceste îndatoriri ar putea exercita oarecare constrângeri asupra celor mai apropiaţi membri ai familiei, astfel că este indicat să căutaţi nişte variante viabile pentru a diminua impactul problemelor respective asupra tuturor.

Sunteţi stimulaţi să depuneţi mai mult efort pentru a vă solidifica identitatea şi să vă căutaţi rădăcinile. Se poate să vă confruntaţi cu aspecte legate de atașamentele de trecut/familie/casă. Este posibil să fiţi nevoiţi pe parcursul acestui an să vă reorganizaţi sau să vă reconstruiţi casa, la propriu, dar mai ales sufletul.

Vă recomand să evitaţi tranzacţiile financiare riscante, împrumuturile şi alte acţiuni nesigure care v-ar putea afecta situaţia financiară. Altfel v-aţi putea întâlni cu surprize nu tocmai plăcute. Din nefericire nu toată lumea este la fel de cinstită ca voi. Gândiţi-vă la lista de priorităţi în viaţă, la ceea ce vreţi să realizaţi, dar şi la elemente intangibile.

În decursul anului 2016, altfel destul de bun, în timpul căruia aţi putea să vă puneţi în valoare la maxim calităţile, există totuşi un motiv de îngrijorare: Neptun în Peşti. Aflat acum în al cincilea an în această zodie, este planeta credinţei şi spiritualităţii, dar şi a iluzionării şi confuziei. Fiind poziţionată în casa relaţiilor din horoscopul vostru, Neptun vă va stimula să depistaţi cele mai bune intenţii ale oamenilor, ceea ce este extraordinar în anumite circumstanţe.


Însă nu şi atunci când este vorba de a trece cu vederea pur şi simplu anumite lucruri care v-ar fi pus serios pe gânduri înainte. Puneţi întrebări, evitaţi să faceţi presupuneri, insistaţi pentru a obţine răspunsuri clare şi apoi susţineţi toate acestea prin propriile cercetări. Dacă sunteţi nesiguri cu privire la chestiunile de importanţă minoră, cereţi o părere sinceră de la o persoană pe care o respectaţi.

Prin prezenţa planetei Neptun în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor, puteţi folosi această energie planetară în mod profitabil, pentru a îi cuceri pur şi simplu pe ceilalţi. Veţi avea o doză în plus de farmec care îi va atrage pe oameni în jurul vostru. Bineînţeles, asta poate funcţiona în două sensuri. Deci nu ar trebui să vă arătaţi prea miraţi atunci când oamenii îşi vor îndrepta farmecul personal în direcţia voastră!

Este probabil, de asemenea, să aveţi de făcut faţă şi unor cheltuieli suplimentare care îi implică pe copii. Ar fi bine să fiţi pregătiţi să trageţi linia şi să spuneţi nu dacă solicitările lor nu sunt acceptabile. Acelaşi lucru este adevărat şi dacă, de exemplu, veţi simţi dintr-odată impulsul de a vizita lumea sau de a cumpăra maşina cea mai scumpă dintr-un anumit lot. Fiţi precauţi la cheltuielile pe care le faceţi pentru satisfacerea plăcerilor, este poate mai recomandat să vă propuneţi cheltuieli mai mici şi să economisiţi diferenţa de bani.


Horoscop 2016, Balanţă

Horoscop Urania Balanţă 2016

Începeţi anul cu Jupiter traversându-vă casa a XII-a din horoscop. Ar fi indicat ca în primele 8 luni ale anului 2016 să nu vă bazaţi pe el de fiecare dată ca să vă scape de probleme. Balanţele sunt îndemnate să îşi asculte mai mult instinctul şi să cerceteze mai mult latura spirituală a vieţii. Jupiter vă va mări cel de-al şaselea simţ, inspirându-vă să aveţi mai multă compasiune şi să îi ajutaţi pe cei aflaţi în situaţii dificile.

În data de 9 august 2016, Jupiter va intra în zodia voastră pentru prima dată după 12 ani, perioadă în care a străbătut, rând pe rând, toate celelalte zodii din horoscop. Pentru voi această schimbare reprezintă un context memorabil, care vă va ajuta, timp de un an, să atrageţi în viaţa voastră ocazii pentru evoluţia personală în toate domeniile vieţii.

Câteodată duceţi lipsă de încredere în voi înşivă, dar sub influenţa planetei expansivităţii şi optimismului, Jupiter, credinţa în propriile persoane şi în capacităţile voastre vor fi mărite, iar acest lucru vă poate ajuta ca în 2016 să obţineţi unele realizări însemnate.

Saturn va petrece şi anul 2016 în Săgetător, în cea de-a treia casă din horoscopul vostru. Comunicarea va fi importantă pentru voi în acest an, la fel şi relaţiile cu cei aflaţi în mediul vostru apropiat, însă Saturn fiind profesorul zodiacului, v-aţi putea întâlni şi cu unele lecţii care vă vor crea o stare de perplexitate.

Fiţi realişti, ţineţi-vă gândurile negre în frâu şi cercetaţi mai bine faptele. Dacă vă simţiţi copleşiţi de gândurile negative, o soluţie ar putea fi să cereţi părerea obiectivă a unei persoane în care aveţi încredere.

Dacă aveţi nevoie să urmaţi un curs pentru a obţine o diplomă sau să absolviţi un program de instruire, anul 2016 ar putea fi potrivit ca să faceţi aceste lucruri. Vă puteţi aştepta la orice, de la apariţia unei şanse neaşteptate până la sosiri şi plecări neprevăzute - toate acestea implicându-i pe ceilalţi.

Neptun va petrece al treilea an în zodia Peşti, în zona profesiei voastre. Provocarea pe care o lansează Neptun pentru voi constă în a distinge între realitate şi fantezie, pentru că această planetă poate masca realitatea şi încuraja proiecţiile mentale imaginare. Aşadar, este bine să fiţi conştienţi de curentele subterane de la locul de muncă şi atenţi faţă de colegii de muncă pe care îi simţiţi nesinceri.

Pluton semnifică prin excelenţă puterea şi controlul, astfel încât uneori veţi simţi că deţineţi controlul asupra propriilor persoane şi a mediului în care trăiţi, pe când alteori veţi avea impresia că se întâmplă chiar contrariul. Nu există nicio îndoială că viaţa voastră domestică ar putea fi destul de provocatoare pentru voi în acest an - mai ales din cauza faptului că evoluaţi şi deveniţi noi persoane, redefinindu-vă în raport cu obiective şi ambiţii personale noi faţă de vechiul vostru stil de viaţă.


Horoscop 2016, Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 2016

În prima jumătate a anului, Jupiter va parcurge în continuare zodia Fecioarei, care în horoscopul vostru reprezintă zodia prietenilor. Peste ani poate că vă veţi aminti de această perioadă ca fiind una dintre cele mai bune în plan social. Este posibil să observaţi că cercul vostru de cunoştinţe se va îmbogăţi cu multe figuri noi.

Unii dintre aceştia vă vor deveni amici şi chiar este probabil să vă găsiţi şi jumătatea care să vă ofere cele mai înţelepte sfaturi pe care le-aţi primit vreodată. Dacă sunteţi în căutarea dragostei există şi şansa aceasta, să vă întâlniţi dragostea vieţii cu ajutorul unui prieten comun. Sau aţi putea să constataţi că nutriţi sentimente de dragoste pentru o persoană cunoscută (prieten/prietenă).

În data de 09/09/2016 Jupiter va intra în zodia Balanţă, care în horoscopul vostru reprezintă casa izolării şi a credinţei. Vreme de 1 an, Jupiter vă va stimula să vă concentraţi asupra necesităţilor şi dorinţelor personale, să vă ascultaţi mai mult instinctul şi vocea lăuntrică.

Acest proces de reculegere personală se va dovedi foarte eficient, deoarece vă va pregăti pentru sosirea lui Jupiter în zodia voastră, în 2017. Până atunci norocul şi şansele vor fi mai ascunse, mai puţin vizibile, întrucât Jupiter vă va ocroti din umbră, ca un înger păzitor şi vă va salva atunci când veţi avea probleme.

Atunci când Jupiter va intra în zodia Scorpion va începe un nou ciclu de 12 ani în viaţa voastră iar meditaţia şi cercetarea interioară de acum vor naşte un simţ crescut al încrederii în capacităţile proprii.

Saturn a intrat definitiv în Săgetător în septembrie 2015 şi de atunci probabil v-a adus destul de multe dificultăţi financiare. Şi în anul 2016 va trebui să planificaţi din timp fluctuaţiile financiare, pe cât de mult posibil. Vă recomand să faceţi eforturi spre moderaţie, să încercaţi să economisiţi mai mult, să cheltuiţi calculat, să vă impuneţi să trăiţi în limitele unui buget şi să vă focusaţi atenţia asupra investiţiilor şi fondurilor de pensii. Procedând în felul acesta aţi putea preîntâmpina mai uşor efectele restrictivului Saturn.

Folosiţi-vă cel de-al şaselea simţ, ascultaţi şi observaţi ce se întâmplă în jurul vostru, mai ales dacă domeniul profesional nu este atât de prosper pe cât v-aţi aştepta. Este probabilă, de asemenea, o reorganizare majoră la nivelul companiei sau locului vostru de muncă. De asemenea, puteţi decide, pur şi simplu, să mergeţi mai departe dacă o posibilitate de promovare este blocată sau dacă unul dintre şefi vă forţează limitele.

Luaţi aminte că dacă renunţaţi brusc la poziţia actuală s-ar putea să dureze ceva timp până veţi ajunge într-una similară. O altă oportunitate cu care v-aţi putea întâlni în acest an este să aveţi surpriza să constataţi că sunteţi concediaţi sau promovaţi, brusc, sau ar putea apărea, tot pe neaşteptate, o nouă ocazie de angajare.

Dacă veţi avea de ales în această privinţă, este indicat să luaţi în calcul toate ramificaţiile posibile, pozitive sau negative, în procesul de luare a unei decizii. Acest aspect este unul important întrucât activitatea voastră profesională va continua să fie foarte instabilă şi în următorii ani, până când Uranus va ieşi din zodia Berbec şi va intra în zodia Taur.

Este la fel de probabil ca în acest an să simţiţi o nevoie evidentă de a merge mai departe, de a vă găsi un loc de muncă mai potrivit cu abilităţile şi înzestrările voastre. Provocarea va consta însă în a decide ce slujbă şi ce direcţie profesională să alegeţi.

Neptun îşi continuă şi el tranzitul prin zodia Peşti, în aspect prielnic cu zodia voastră, semn că al şaselea vostru simţ va fi crescut de acest tranzit şi veţi putea beneficia cu uşurinţă de inspiraţia şi creativitatea sa.

Credinţa în voi înşivă va fi în creştere, veţi simţi că vă aflaţi în legătură spirituală cu Universul. Neptun probabil va aduce magia în ceea ce priveşte creativitatea, iubirea, copiii. Întâlnirea cu sufletul pereche s-ar putea produce chiar în acest an, când o persoană nouă ar putea să intre în viaţa voastră. Vă recomand să fiţi atenţi la tendinţa accentuată de a idealiza persoana iubită.

Pluton se va deplasa în continuare prin zodia Capricorn, pe care o va traversa mulţi ani de-acum înainte, până prin anul 2024, şi vă va oferi multe lucruri la care să meditaţi pe parcursul acestui an. Gândurile voastre vor parcurge un proces de interiorizare. Încercaţi să nu întârziaţi mai mult decât trebuie asupra lucrurilor pe care nu le puteţi schimba.

Vă veţi adânci mai mult în subconştient şi veţi face eforturi pentru a înţelege de ce gândiţi şi acţionaţi în felul acesta. Căutaţi răspunsuri realiste şi acţionaţi pentru a îndepărta orice regrete care ar putea ieşi la suprafaţă. Dacă aveţi divergenţe cu un frate/soră sau altă rudă, acest an ar putea fi momentul potrivit să vă rezolvaţi problemele.


Horoscop 2016, Săgetător

Horoscop Urania Săgetător 2016

Până în data de 9 septembrie 2016, Jupiter, planeta norocului, situată în zodia Fecioară, va străluci cu putere în zona carierei voastre. Aşadar, veţi beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi care poate determina conjuncturi norocoase, făcându-vă să vă număraţi printre norocoşii acestui an pe plan profesional.

Deşi aţi putea fi atraşi să vă rezumaţi la această turnură a carierei plină de avantaje, cealaltă faţă a lui Jupiter vă va stimula să faceţi mai mult. Jupiter este poarta de intrare spre a vă construi un viitor mai bun, aşa că profitaţi de conjunctură.

În ziua de 09/09/2016 Jupiter va părăsi semnul Fecioarei şi va începe să străbată semnul Balanţei, unde va rămâne timp de 1 an. Pentru voi această schimbare se va resimţi în ceea ce priveşte viaţa socială şi relaţiile cu amicii. Norocul va interveni în viaţa voastră prin intermediul altor persoane, mai ales al prietenilor.

Jupiter vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi abilităţile de interrelaţionare, ajutându-vă să stabiliţi câteva contacte foarte avantajoase. De asemenea, s-ar putea să vă doriţi să vă implicaţi într-o organizaţie/club/grup, în cadrul căruia să întâlniţi persoane noi. Ultimele luni ale anului 2016 pot fi printre cele mai bune luni din viaţa voastră în plan social.

Din octombrie 2012 Saturn a intrat în semnul Săgetătorului şi vă aflaţi într-o perioadă mai dificilă. Saturn vă va oferi şansa finală de a obţine înţelepciunea şi înţelegerea pe care le reprezintă această planetă abia la sfârşitul anului viitor, când va părăsi zodia voastră şi va intra în semnul Capricornului.

Probabil vă va fi greu să ieşiţi cu faţa curată în urma unor abateri, chiar minore, cum ar fi urmarea unei scurtături pentru a vă realiza un proiect. Este un an în care trebuie să creşteţi, să deveniţi mai serioşi în privinţa vieţii voastre şi să daţi dovadă de disciplină şi organizare.

Probabil cea mai mare lecţie cu caracter personal pe care v-o transmite Saturn constă în a vă stimula să vă stabiliţi priorităţile în viaţă. S-ar putea să resimţiţi deja o insatisfacţie majoră faţă de viaţa voastră în general. Gândiţi-vă cum vă doriţi să arate viaţa voastră, stabiliţi-vă scopuri realiste şi elaboraţi un plan de acţiune exact pentru a le îndeplini.

Uranus în Berbec se va afla şi în acest an în casa a cincea. Dragostea şi copiii vă pot lua prin surprindere în acest an, sau aţi putea să vă descoperiţi deodată un talent creativ sau un nou hobby. Este foarte probabil să aveţi parte de multe surprize în dragoste, inclusiv posibilitatea de a vă îndrăgosti de cineva la prima vedere.

Neptun îşi continuă călătoria prin semnul Peştilor, semn cum că v-aţi putea simţi inspiraţi şi dezamăgiţi, creatori şi deziluzionaţi. Ar fi indicat să vă faceţi o favoare şi să investiţi mai degrabă încredere în propriile persoane decât în ceilalţi. Este posibil ca o rudă apropiată să vă dezamăgească într-un fel sau altul. Fiţi mai realişti şi evitaţi tentaţia de a pune pe cineva drag pe un piedestal.

Ar fi indicat să vă verificaţi casa frecvent pentru a detecta eventualele scurgeri de apă - robinete/instalaţii sanitare etc. Este probabil să intervină o defecţiune uşoară, dar la fel de posibilă este şi/sau o inundaţie/scurgere de gaze.

2016 va fi încă un an pe care Pluton îl va petrece în Capricorn, semnul în care a intrat pentru prima dată în anul 2008. Dat fiind că această planetă va ocupa pentru următorii douăsprezece ani a doua voastră casă din horoscop, cea a resurselor personale, nu există un moment mai bun decât cel din prezent pentru a manifesta conştiinciozitate în privinţa priorităţilor financiare din viaţa voastră, inclusiv consolidarea bugetului şi perspectiva pensionării.

Aspectul negativ pe care incă îl formează cu Uranus, sugerează că modul în care acţionaţi acum poate duce la îmbogăţirea voastră, sau la situaţia contrară, aşa că este recomandat să fiţi precauţi, să nu vă grăbiţi să vă asumaţi riscuri şi să vă stabiliţi obiective financiare realiste.


Horoscop 2016, Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 2016

Începeţi anul 2016 cu Jupiter în zodia Fecioară. Jupiter în această poziţie vă readuce aminte că viaţa înseamnă mişcare şi dezvoltare personală. Îmbrăţişaţi aceste concepte şi prima parte a anului vă va aduce multe aventuri entuziaste, posibilităţi de dezvoltare personală dar şi de lărgire a orizontului.

În primele opt luni ale anului 2016, norocul vostru va avea legătură cu deplasările, străinătatea şi educaţia, aşa că planificaţi-vă o călătorie fantastică într-o destinaţie exotică sau într-un loc pe care de mult timp doriţi să îl vizitaţi.

În cazul persoanelor născute în semnul Capricornului se poate spune că în prima parte a anului 2016 ar fi bine să vă duceţi să vă căutaţi norocul în lume, pentru că ar putea fi pe undeva departe de locul în care vă aflaţi acum. De asemenea, încercaţi să pătrundeţi cât mai adânc în sfera cunoaşterii, să vă lărgiţi orizontul şi prin educaţie.

Saturn a intrat în semnul Săgetătorului în septembrie 2015 şi va rămâne în acelaşi semn până în decembrie 2017. Pe parcursul acestui an va trebui să încercaţi să vă urmaţi instinctul, pentru a beneficia în toate planurile vieţii voastre.

Temerile voastre, ascunse adânc în subconştient, se pot dovedi, într-un final, neîntemeiate dar pentru a vă da seama de acest lucru s-ar putea să trebuiască ca mai întâi să treceţi testele lui Saturn. Încrederea în propriile persoane şi credinţa vor fi de o importanță capitală.

Va trebui să aveţi încredere în procesele vieții şi credinţă în Dumnezeu. Unificarea acestor două atribute vă vor aduce cele mai mari avantaje, ajutându-vă să scăpaţi de probleme. În altă ordine de idei, pentru a vă uşura viaţa şi să nu mai resimţiţi blocaje în viaţa voastră, va trebui să faceţi eforturi să credeţi în ceea ce vă spune instinctul, care vă va îndemna mereu atunci când trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru o situație, oricât de greu v-ar fi.

În același timp, lucrurile ar putea să nu meargă aşa cum v-aţi dori dacă veţi încerca să le împingeţi mai departe, atunci când circumstanțele sugerează că nu nu este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Şi în 2016 va trebui să închideţi multe uşi pe care nu le-aţi închis atunci când trebuia şi veţi suporta consecinţele greşelilor pe care le-aţi făcut de-a lungul ultimilor douăzeci şi opt de ani.

În perioada 25 martie - 13 august 2016 este recomandat să vă rezolvaţi problemele din trecut care au nevoie de o finalizare. Una dintre provocările pe care vi le aduce Saturn în Săgetător, mai ales atunci când este retrograd, este de a fi dispuşi să renunţaţi la bagajele emoționale care vă ţin blocaţi.

Până când Saturn va intra în zodia voastră şi va începe un nou ciclu saturnian pentru voi va trebui să vă uitaţi înapoi, cu seriozitate şi realism, să corectaţi tot ceea ce nu vă mulţumeşte şi consideraţi că nu vă reprezintă sau nu vă pune într-o lumină favorabilă. Lecțiile pe care Saturn vi le aduce vă vor pregăti pentru următorul ciclu de douăzeci şi opt de ani de ani din viaţa voastră.

Uranus în zodia Berbec se află în zona aferentă casei/familiei şi poate semnala schimbări neaşteptate în viaţa de familie, cum ar fi o rudă care se mută la/de la voi. Este posibil ca Uranus să vă tulbure destul de serios viaţa de familie şi în 2016. Uranus se află în aspect negativ cu zodia voastră, semn că poate declanşa o schimbare majoră, brusca, din mai multe puncte de vedere, nu numai în ceea ce priveşte viaţa de familie.

Ar putea fi un an al schimbărilor radicale pentru Capricorni, un an în care să fiţi siliţi să vă recreaţi personalitatea. 2016 este un an în care aţi putea să vă găsiţi curajul de a face multe lucruri pe care nu aţi îndrăznit să le faceţi până în acest moment, de exemplu: să slabiţi sau să vă descoperiţi un talent ascuns. Dar fiţi atenţi, totuşi, pentru că schimbarea doar de dragul schimbării nu este mereu cea mai bună opţiune. Reţineţi acest lucru dacă veţi simţi nevoia să vă eliberaţi nejustificat de stilul de viaţă anterior sau de o relaţie apropiată.

Neptun îşi continuă şi el tranzitul prin zodia Peşti, pe care o traversează din 2012. Aşadar, în 2016 Neptun vă va influenţa în continuare segmentul comunicării şi educaţiei. Această conjunctură are părţile ei bune, dar şi minusurile ei, din nefericire. Neptun vă va inspira şi vă va avansa creativitatea într-un plan superior, chiar dacă anterior poate nici nu v-aţi dat seama de această latură a personalităţii voastre.

Această planetă vă va încuraja, de asemenea, să re/descoperiţi legătura spirituală pe care o aveţi cu Universul în ansamblu. Dar Neptun semnifică, de asemenea şi iluziile, decepţiile şi deziluziile. Aşadar, trebuie să fiţi atenţi cu privire la a da crezare la tot ce auziţi şi de a avea încredere în oricine. Unii oameni poate că vă vor promite multe... dar nu vor reuşi să îşi ţină cuvântul, spre dezamăgirea voastră.

Aţi putea să cădeţi şi în capcana autoînşelării, să credeţi doar ceea ce vreţi să credeţi, în loc să luaţi o anumită situaţie aşa cum este. De aceea vă recomand să obţineţi şi o opinie obiectivă înainte de a lua decizii de viaţă semnificative.

Şi în anul 2016 vor continua schimbările profunde în viaţa voastră. Pluton îşi petrece întregul an în zodia voastră natală, Capricorn. Pluton se deplasează foarte încet, se va afla în zodia voastră până în anul 2024, astfel încât s-ar putea să nu îi simţiţi pe deplin efectele până ce nu va intra în contact direct cu Soarele vostru natal.

În orice caz, această planetă va exercita un impact semnificativ asupra vieţii voastre şi în acest an, formând un aspect tensionat cu Uranus, chiar dacă nu va mai fi exact, cum a fost în ultimii 3 ani. Acest aspect ar putea să vă alimenteze la maxim ambiţiile personale, însă trebuie să fiţi prudenţi să nu vă îndepărtaţi familia şi punctele de sprijin de care aveţi nevoie în procesul de urmărire neobosită a succesului.

Această planetă vă poate stimula să mergeţi atât de departe, încât să puneţi capăt unei relaţii de cuplu serioase sau de familie, sau altei legături strânse, cu scopul de a vă elibera de trecut. Este recomandat să vă gândiţi bine, acţiunile întreprinse în timpul tranzitului lui Pluton în zodia voastră sunt rareori reversibile.


Horoscop 2016, Vărsător

Horoscop Urania Vărsător 2016

Jupiter va începe anul în zodia Fecioară, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriilor eforturi. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele voastre preferate în acest an. Jupiter este planeta şanselor şi a norocului, motiv pentru care a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa voastră pe plan financiar.

Posibilităţile sunt multiple, poate că partenerul vostru va obţine o mărire salarială semnificativă, poate că veţi obţine un bonus financiar însemnat sau o să faceţi nişte bani grămadă printr-un noroc. Vă puteţi aştepta la cadouri, sprijin financiar din partea altor persoane (partener de viaţă/afaceri). Veţi beneficia de resursele altor persoane şi de câştiguri financiare ce nu vin în urma propriilor eforturi. Există şi şansa să primiţi o moştenire iar dacă aţi luat în calcul posibilitatea de a face un împrumut, este bine să îl faceţi până în ziua de 9 septembrie 2016.

În ziua de 09/09/2016 Jupiter va intra în semnul Balanţei, pe care îl va traversa timp de 1 an. O dată la 12 ani vă bucuraţi de prezenţa Marelui Benefic, Jupiter, în zona pe care o guvernează - călătorii, străinătate, educaţie superioară - oferindu-vă noroc şi ocazii în acest sector al vieţii voastre. Jupiter vă va ajuta să vă lărgiţi orizonturile, vă va face să vă doriţi să vă dezvoltaţi dincolo de limitele actuale şi să acumulaţi mai multă cunoaştere.

În a doua parte a anului norocul vostru va avea legătură cu educaţia, străinătatea, călătoriile, mai ales în ceea ce priveşte deplasările care sunt la mare distanţă de casă. În cazul vostru se poate spune că în a doua parte a anului 2016 ar fi indicat să vă duceţi să vă căutaţi norocul în lume, pentru că, cel mai probabil, este pe undeva departe de locul în care vă aflaţi acum.

Însă influenţa lui Jupiter se extinde dincolo de sfera călătoriilor. El vă va impulsiona curiozitatea şi vă va motiva să asimilaţi noi cunoştinţe şi să cercetaţi alte culturi şi stiluri de viaţă. În ultimele patru luni ale anului Universul vă încurajează să faceţi ceea ce ştiţi cel mai bine, să vă aventuraţi în necunoscut, să experimentaţi şi să învăţaţi tot ce se poate prin lărgirea orizontului mental.

Puteţi să luaţi în calcul, de exemplu, varianta de a urma un curs, să învăţaţi o limbă străină, să vă deschideţi mintea către puncte de vedere diferite. Pe măsură ce veţi face toate aceste lucruri, veţi pătrunde mai adânc în sfera cunoaşterii. Ceea ce veţi câştiga de pe urma acestor experienţe va reprezenta o experienţă deloc neînsemnată pentru cariera voastră, începând cu luna august 2017.

Saturn îşi va petrece anul în zodia Săgetător, pe care o traversează din septembrie 2015. Fiecare persoană care va intra în viaţa voastră în acest an va avea un scop care depăşeşte simpla socializare, iar unele persoane se vor dovedi chiar a fi nişte contacte folositoare în cadrul carierei.

Vă aflaţi într-o perioadă în care aveţi tendinţa să fiţi mai serioşi în ceea ce priveşte prietenia şi viaţa socială. 2016 ar putea reprezenta un an în care vor fi testate relaţiile de prietenie şi doar cele care au profunzime, care sunt bazate pe încredere, respect şi loialitate vor reuşi să supravieţuiască. De asemenea, în 2016 va trebui să vă asumaţi responsabilitatea în ceea ce îi priveşte pe prietenii voştri şi să daţi dovadă de mai mult realism în ceea ce îi priveşte.

Uranus continuă să se deplaseze prin semnul Berbecului, în zona comunicării din horoscopul vostru solar. Uranus va atrage după sine o serie de ocazii şi revelaţii. Ascultaţi-vă cel de-al şaselea simţ şi ceea ce au de spus oamenii. Veţi avea parte, de asemenea, de un an plin de idei creatoare, inedite, dacă vă veţi descătuşa curiozitatea şi vă veţi permite să lăsaţi mintea să hoinărească de colo-colo.

Într-un plan mai practic, este recomandat ca în 2016 să fiţi mai prudenţi cu ceea ce spuneţi sau scrieţi şi, de asemenea, atunci când vă aflaţi la volan. Aţi putea avea o tendinţă accentuată de a reacţiona cu uşurinţă înainte de a vă gândi, sau de a vă asuma un risc în trafic, atunci când sunteţi foarte grăbiţi.

Este indicat ca Vărsătorii să fie foarte atenţi şi în acest an în ceea ce priveşte chestiunile financiare, la afacerile pe care le fac, pentru că Neptun nu este doar planeta spiritualităţii, ci şi planeta înşelăciunii. Prin urmare există pericolul să vă întâlniţi cu promisiuni deşarte. Este recomandat să cereţi sfatul experţilor şi să nu luaţi de bună părerea nimănui. Iar dacă o înţelegere vi se pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că aşa şi este.

Şi în 2016 subconştientul vostru este activat, sub influenţa directă a lui Pluton care va străbate zona subconştientului din horoscop. Sunt câţiva ani de când Pluton scoate la suprafaţă evenimente pe care le-aţi uitat demult sau vă face să realizaţi că oamenii nu sunt de multe ori ceea ce par a fi. Pluton vă stimulează să vă cercetaţi personalitatea ascunsă, în căutarea unor răspunsuri, pentru a beneficia de o nouă perspectivă asupra aspectelor care vă motivează sau care vă trag înapoi.

Pluton vă va îndemna şi în acest an să faceţi loc noului în viaţa voastră, dând la o parte vechiul care are efecte distructive asupra vieţii voastre. Sunteţi susţinuţi astral pentru a vă scăpa de obiceiurile proaste care se repercutează în mod negativ asupra vieţii voastre şi în mod special asupra sănătăţii.


Horoscop 2016, Peşti

Horoscop Urania Peşti 2016

Persoanele dragi din viaţa voastră - soţul/soţia, prietenul/prietena, colegii - sunt ceea ce veţi valoriza cel mai mult în primele luni ale anului 2016. Planeta Jupiter se va afla în continuare în casa a şaptea, a relaţiilor şi căsătoriei, până în data de 09/09/2016. Acest lucru face ca primele opt luni să fie printre cele mai bune din viaţa voastră pentru dragoste şi relaţia de cuplu.

Dacă sunteţi gata să duceţi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă vă aflaţi în căutarea dragostei, dorinţa voastră s-ar putea îndeplini în aceste luni. Nici că se putea să vă doriţi un tranzit mai bun pentru relaţiile voastre.

În ziua de 09/09/2016 Jupiter va intra în zodia Balanţei, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriilor eforturi. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele voastre preferate în acest an. Jupiter fiind planeta şanselor şi a norocului, a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa voastră pe plan financiar. Posibilităţile sunt multiple, este probabil ca partenerul vostru de viaţă să obţină o mărire salarială importantă, să primiţi o moştenire, să obţineţi un bonus financiar semnificativ sau să faceţi bani mulţi printr-un noroc neaşteptat.

Saturn îşi va continua tranzitul prin semnul Săgetătorului în decursul acestui an, zodie în care a intrat în septembrie 2015. De la sosirea sa în Săgetător, a zecea casă din horoscopul vostru, probabil aţi simţit influenţa lui asupra carierei voastre - ca şi restricţii, frustrări dar şi realizări personale. Toate acestea îi sunt caracteristice lui Saturn, planeta care vă răsplăteşte necontenit, cu condiţia să acceptaţi regulile lui.

Deplasarea lui Saturn prin sectorul carierei voastre semnifică şi o perioadă în care aţi putea ajunge în vârf, deoarece poate constitui şi un punct culminant în carieră. Dacă simţiţi că încă mai aveţi mult de lucru pentru a vă realiza obiectivele, faceţi din asta o prioritate în acest an. Dacă veţi fi organizaţi, perseverenţi şi veţi fi dispuşi să munciţi din greu, Saturn vă va recompensa pe măsură. Chiar dacă răsplata nu va fi imediată, acţiunile voastre vor produce rezultate în timp. Nu veţi mai beneficia de o asemenea ocazie de a avansa social în următorii 28 de ani, aşa că nu este bine să irosiţi darul universului.

În 2016 Uranus îşi va continua călătoria prin semnul Berbecului, în a doua casă din horoscopul vostru, cea a banilor şi resurselor personale. Situaţia voastră financiară poate să fie destul de schimbătoare, cu schimbări neaşteptate. Deşi Uranus poate fi şi sursa unei surprize plăcute, cum ar fi un noroc brusc, de genul primirii unei moşteniri sau în urma încheierii unei poliţe de asigurare, este probabil ca acestea să reprezinte ceva mai puţin decât v-aţi aştepta sau să implice o serie de condiţii speciale sau alte greutăţi.

Uranus poate aduce cheltuieli în plus, dar şi şanse nesperate şi probabil deja aţi experimentat ambele posibilităţi, de când Uranus a intrat în Berbec, în anul 2012. Probabil deja v-aţi obişnuit cu evenimentele neaşteptate şi neobişnuite pe care Uranus vi le aduce. Veniturile obţinute vor fi variabile şi în 2016, puteţi avea câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente.

Neptun îşi continuă călătoria prin zodia voastră, în care a intrat în anul 2012. Neptun fiind guvernatorul principal al zodiei voastre şi fiind poziţionat chiar în zodia voastră, v-ar putea inspira să obţineţi realizări importante, deoarece aveţi mai multă credinţă în propriile persoane şi în capacităţile voastre native.

Vă este intensificat cel de-al şaselea simţ şi vă simţiţi mai aproape de persoanele care sunteţi cu adevărat. Ar trebui însă să fiţi şi realişti, pentru că este posibil să vă lăsaţi uşor pradă iluziilor de tot felul şi să vedeţi lucrurile aşa cum vă doriţi ca ele să fie, nu aşa cum sunt în realitate.

Pluton îşi continuă şi el tranzitul îndelungat prin zodia Capricorn, unde a intrat în anul 2008. În cea de-a unsprezecea casă din horoscopul vostru, această planetă micuţă, dar foarte puternică, are un impact profund asupra relaţiilor de prietenie şi vieţii voastre sociale. Tendinţa generală pe termen mai îndelungat este de a intra în contact cu persoane importante, foarte influente, dar şi cu unele persoane care dispun de capacitatea de a vă transforma viaţa într-un fel sau altul.





Info.Carlibaba.Bucovina.Online


Info.Carlibaba.Bucovina.Online

Postări populare

Adauga Gratuit Page Rank Check pentru site-ul dvs!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Lista mea de bloguri

Retete culinare. De dulce, de post si pentru toate gusturile.

Ziarul.toate bloguril.ro

Ziarul

Cel mai popular blog de muzica.

Monden.info

Postări populare

Lista mea de bloguri

Etichete

„aspectul ţării (1) "Azi în Timişoara (1) “Iarna la săniuş” (1) 0Grade (1) 1 martie (3) 1 noiembrie (1) 100 de ani (1) 100 de milioane (1) 110 milioane de euro (1) 13 Nuanţe de Român (1) 13 romani de succes (1) 15 ani de la mineriada (1) 15 zile (1) 156 de ani (1) 16 octombrie (1) 17 decembrie 1989 (1) 19 (1) 19 mai 2015 (1) 19-21- februarie (1) 1920 (1) 1990 (1) 1992 (1) 1996 (1) 1decembrie (1) 1Decembrie ziua în care România a devenit stat national unitar (1) 20 de cazuri (1) 2002-2011.Statistici..INS (1) 2011 (1) 2012 (2) 2014 (1) 2015 (2) 2016 (2) 2016. (1) 2019 (1) 21 decembrie 1989 (1) 21 februarie (1) 21 Octombrie:Ziua in care Romanii isi cer unirea (1) 22 aprilie 2013.Un barman din Carlibaba a fost bătut şi prădat de catre trei localnici (1) 23-24 iunie (1) 25% (1) 27 de ani de la declansarea Revolutiei (Galerie foto) (1) 3 brasoveni (1) 3 mai mult in luna septembrie (1) 3 stele. (1) 3.500 de ani (1) 30.00 de vizitatori (1) 40 de kilometrii (1) 40 de mucenici (1) 450 de milioane de utilizatori Firefox (1) 5 motive să cumperi mâncare produsă în Romania (1) 50.000 de oameni (1) 560 arbori (1) 6 Ianuarie: (1) 600 de colindatori (1) 64 de ani (1) 64 morti (1) 7 februarie (1) 70 de ani (1) 8decembrie (1) 8martie (1) 9martie (1) A aparut Yahoo Messenger 11 (1) a facut KO un trecator mistocar (1) A nascut un baietel mort (1) a pierdut un OM de nădejde (1) A sasea zi (1) a treia (1) abuz în serviciu (1) academiceini (1) Acasa (1) accident (6) Accidente dramatice.Oameni care s-au nascut a doua oara (1) Accidente haioase (1) acia: un monovolum cu 7 locuri (1) acord (1) ACTA (1) activitatea ALRO se va putea opri in urmatoarele trei luni (1) Activități (1) actori (1) Acum putem afla persoana care ne suna cu numar ascuns (1) Adela Pârvu (1) Adevarul despre imensa avere a lui Papp Simon (1) Adevăr (1) Administratia de Meteorologie (1) Administrator (1) Aer pur. (1) aeriana (1) aeroterma (1) Afla ce surprize pregateste anul 2013.ZodiacUrania... (1) Agentii de la circulatie te pot opri instantaneu fara sa-ti puna viata in pericol-video (1) agresiuni sexuale (1) agrise (1) Aici aveti cateva trucuri ca să te trezeşti mai uşor dimineaţa (1) Ajun (1) Ajunul (1) albania (1) alcol (1) alegeri (2) alegeri 2014 (1) alegeri regionale (1) Alesul (1) Alexandra Stan (1) Algocalminul şi alte calmante se vor vinde numai pe reţetă (1) alimentarea cu apa (1) alimente (1) Alina Mihaescu (1) ALRO (2) Amazon (1) amânari (1) Ambasadorul germaniei (1) Amenintari cu drujba (1) amenzi (1) amenzi grele (1) amenzi neplatite (1) american (1) Americani (1) Analfabeții nu vor mai putea susține examenul pentru permisul de conducere! (1) Anca Cioltan (1) anchete (2) android (1) andruta (1) ane Riches (1) anemie (1) angajamente (1) angajatori (1) Angela Merker (1) Angelica Flutur (1) Anii 80 (1) Anii80-90 (1) animale (1) ANM (1) Antena 3 (1) antiinfecţioase (1) antioxidanti naturali (1) anul nou (4) anul sarpelui negru (1) anul viitor. (1) Anulat (1) anunt (1) anunt facut cu putin timp in urma. (1) Anuntul soc facut de cei de la Microsoft (1) anunturi (1) apa (2) apa de masa (1) apa minerala (1) Apasa pentru a vedea o drama(Video) (1) Apă (1) ape minerale (1) Apele de suprafață (1) aplicatii (1) arad (2) arata persoana (1) Arbore (1) Arbori (2) Ardeal (1) Arestari la Paris (1) Arginti din Cartea Sfanta (1) Arheologi (1) arhitectura traditionala (1) Arhiva. (1) armata (1) arme (1) arsenic (1) ascultata (1) asfalt (1) asfaltare pe ninsoare (1) Ask.com (1) asociatie (1) Asocierea (1) asta-noapte. (1) astăzi mi-ai furat votul (1) astepari (1) asteptari (1) Astrale (1) Asus 1015P-BLK084S (1) aşteptaţi la Putna (1) ateliere (1) atentat (1) Atentie unde parchezi (1) Atentionare (1) aur (1) Aurie (1) Austria (2) Autocar (1) autorizatie isu (1) Autotehnorom (1) autoturisme (1) avere (1) Averea lui Andruta si Lixandra Ceausescu (1) avertisment. (1) aviz isu (1) ănchisa (1) ba (1) Bacteri (1) bacterii (1) bagati in ceata. (1) Bai Corlatenee (1) Baia Borsa (2) baia mare (1) Baiatul care a cucerit publicul in timpul unui concert (1) Baile Herculane (1) baku2015 kaiac romania jocurile europene 2015 (1) Balea Lac (1) balnear (1) Banat (1) banc (2) Bancuri (3) bani (1) Barack Obama (1) barbat (1) barbati iresponsabili (2) Basescu (2) Bataie de joc si cozi interminabile la usile medicilor (1) batalie carlibaba batalie bucovina primul razboi mondial austro ungari rusi legionari polonezi (1) Batrana jefuita de 17.000 de lei. Banii fusesera tipariti inainte de 1989 (1) Baza Militara (1) Bărbat salvat de echipaje de la Jandarmerie (1) beata (1) beatificare (2) Bebelusul si un cainele Husky (1) Bega (1) beijing bucovina canta cucu-u bucovina china moldova romania traditii romanesti (1) Benzina (2) benzina şi motorina (2) Berbec (1) Berlin (1) beta (1) beti (1) beton turnat pe ninsoare (1) Bianca Felseghi (1) Binladen (1) bio (1) biserica (2) biserica de lemn (1) Biserici și mănăstiri celebre din România (1) bisericile catolice (1) Bistrita (5) bistrita aurie (1) Bistrita Aurie. (1) Bistrita Nasaud (4) bistrita. (1) Bistriţa (1) bistrița aurie (2) Bistrița Năsăud (1) BITDEFENDER FREE EDITION (1) blastingnews (1) blocaje rutiere. (1) Blog (1) BMW X5 (1) Boboteaza (1) Bogdan Diaconu (1) Borsa (6) Borsa. (3) Borsec (1) Borseni (1) Borşenii vor ieşii din nou în strada!Proteste la Borşa (1) Bosanci (1) Botez sexi la Ploiești (1) Botosaneanca (1) Botosani. (1) botus (1) Braconaj (1) braconieri (1) braconieri şi hoţi de lemne (1) brad (1) Braileanca si becul (1) brasov (2) Brasov. (1) Breaza (1) Britanici (1) Brodina (1) brosteni (2) browser (1) Browser-ul de web. (1) brutarii (1) bucate (1) bucati uriase de gheata (1) Bucovina (41) Bucovina – Ghid turistic (1) Bucovina – Ţara Fagilor (1) Bucovina a ajuns în Capitala (1) Bucovina Fratii Botnari (1) bucovina frumuseti naturale (1) Bucovina la Inaltime - Monumente UNESCO (1) Bucovina mandra floare (1) Bucovina mea iubita (1) Bucovina. (6) BucovinaCatedrala Naşterea Maicii Domnuluifilmare aerianaGura HumoruluiHotel Best Western BucovinaPrimaria Gura HumoruluiRomâniaSuceava (1) BucovinaDN 17dronafilmare aerianafilmare cu dronaGoProIacobeniMestecanisPasul MestecanisRomâniaSuceava (1) bucovineni (1) Bucovinenii de pretutindeni. (1) Bucşoaia (1) Bucuresti (3) bucuresti. (2) bucurii (1) budapesta (1) bulgaria (2) Bunica Bate Toba (1) Bunicuta dansatoare (1) Burdujeni (2) Cacica (2) Cacica şi Hagigadar (1) Cadavru în coşciug (1) caderi abundente zapada (1) cadouri (1) Cainele cantaret (1) Cainele ciobanesc care hraneste un miel orfan (1) Calator prin Bucovina(video) (1) calător (1) calendar (4) calendaristice (1) Calimani (1) calitati (1) Camere Mio pentru automobil (1) campania electorala (1) Campania YES LA VOT (1) CAMPANIE (1) Campulung (1) campulung moldovenesc (1) canalizarea (1) canicula (1) cantec (1) capcană (1) Caprioare (1) care leaga Bucovina de Maramures in topul celor mai proaste drumuri (1) care trebuie vizitate. (1) Carliba (1) Carlibaba (37) Carlibaba istoric (1) Carlibaba-Iacobeni. (1) Carlibaba-Moisei. (1) Carlibaba. (1) Carllibaba (1) Carmen Avram (1) Carnati afumati (1) carnaval (1) Carpatii de Curbura (1) Carpatii Meridionali (1) Carpatii Orientali (1) Carpații Orientali (1) carte (1) Casa (2) Casa Muntelui (1) Casă distrusă de un incendiu pus intenţionat (1) Cascada Băuca (1) Cascadele Tihu şi Băuca (1) case (1) case incondeiate. (1) Case ţărăneşti de peste 100 de ani (1) castigatori. (1) castiguri (1) Catelul care imita omul (1) Cateva din cele mai funny si amuzante faze filmate... (1) Cateva din motivele care Bucovina trebuie vizitata (1) Cateva lucruri care s-ar pute sa nu le stii despre Dictionarul Explicativ al Limbii Romane(DEX) (1) Catolici (2) Catolicii (1) catredala (1) Catun (1) cauciucuri (1) cauciucuri de iarna (1) cauciucurile de iarna pot fii obligatorii si inainte de intai noiembrie (1) cautari (1) Cazare (1) Cazinou (1) Cazinoul (1) Cărlibahuluimaramures şi Ardeal (1) Cârlibaba (8) Cârlibaba şi Ciocăneşti (1) Cârlibaba. (1) Ce fac japonezii pentru bani? (1) Ce mai mancam azi (1) Ce se afla in padurea Baciu?Un loc misterios din Romania (1) Cea mai bolnava reclama (1) Cea mai haioasa petrecere a burlacilor (1) Cea mai lunga Poteca (1) cea mai mare aberaţie realizată cu fonduri UE (1) cea mai mare sarbatoare. (1) Cea mai tare compilatie video din Romania (1) CEA MAI TARE FARSA PE PLAJA (1) cea mai tare reclama (1) cea mai veche (1) ceausescu (1) cel mai degradat drum din judetul Suceava (1) cel mai frumos drum din lume (1) Cel mai frumos film despre România (1) Cel mai frumos sat din România (1) Cel mai înalt brad din România are 63 de metri (1) Cel mai meserias agent de circulatie (1) Cel mai prost conducator de moped (1) cel mai prost drum naţional din judeţ (1) cel mai pur aer (1) Cel mai talentat pictor din lume (1) Cel mai tare tobosar (1) cele mai frumoase destinatii de vizitat. (1) Cele mai frumoase locuri din Romania care trebuie vizitate (1) Cele mai frumoase sate din Bucovina (1) cele mai sigure programe antivirus (1) Cele mai tari farse cu tenta sexuala (1) Cele mai traznite fotografii (1) celebrul actor din filmul Iisus din Nazaret (1) Centralele eoliene (1) centura IBF (1) ceramica (1) Cercetatori (1) Cerna (1) Cernăuţi (1) certificat de sustenabilitate (1) certificatul de nastere al moldovei (1) cetate de scaun (2) cetatenii din zona au oprit camioanele cu lemne (1) cetină (1) Chanel 4 (1) China (1) Chinezii au cel mai rapid tren din lume: merge cu 400 km/h (2) cicatrizante (1) cinci sute (1) cine nu ne vrea (1) Ciocanesti (12) Ciocănesti (1) Ciocănești (1) Ciorba Radauteana (2) Ciorba rădăuţeană şi tocăniţa de hribi (1) ciorrba de salata (1) ciprian porumbescu. (1) circulare (1) circulatie (2) ciuperci (1) Civilizaţii vechi (1) clanuri (1) Clatite din Bucovina (1) clopote (1) clopotele (1) Clostridium (1) CNADNR (2) CNADNRDN 18Iacobeni - Moisei (1) cnair (1) CNDAR (1) CNSAS (1) coacaze vitamina c cancer stomac vitamine minerale memorie ochi infectii intestine gat digestie antioxidanti (1) Coafezul ferrmecat (1) cod civil (1) Cod Galben (1) cod portocaliu (1) Cod rutier (2) codrii (1) codul muncii (1) codul rutier (1) Codul Secret (1) coduri (1) Colectiv (1) Colegiul Alexandru cel Bun (1) Colegu’ vine în sprijinul șoferilor din România (1) colibita (1) Colibița (2) Colindatori (2) Colinde (2) Colinde de craciun Video (1) Colindul Romanesc care a ajuns hit in Asia (1) Colonizarea Bucovinei si a comunei Carlibaba.Primii colonisti germani (1) Colt de rai (3) Comemorare (1) Comoara de la Lucina (1) comoara hutulilor (1) Compania Facebook (2) competitii (1) Compilatie (1) complex monahal (1) Computer (1) comuna (1) comuna muzeu (1) comuna sant (1) comuna suceveană şcheia (1) comunicat de presa. (1) comunism (1) Comunitatea comunei Carlibaba (1) concurs (1) concurs naţional (1) Condiții meteo (1) Condoleante familiei Doctorului Gordan (1) Conducător (1) Conducea nestingerit un camion pe un drum national fara a avea permis (1) conectare (1) confiscari (1) Constantin Lacatusu. (1) constructii (1) Consulat (1) Consumatori electrici (1) contrabanda (2) contrabariton (1) contracte (1) Contractul de modernizare a drumului spre Maramureş (1) contrafacut (1) contrcte (1) copii (3) Copilăria (1) Corea de Nord a efectuat cel de al treilea test nuclear (2) corupţie primărie (1) Cotatia barilului (1) cotroceni (1) Cozonaci (1) Craciun (6) Craciun Fericit! (1) Craciun fericit! Mesaje de Craciun (1) Craciun in Bucovina (1) CraciunBucovina (1) Craciunul Copiilor. (1) Crapa pietrele. (1) credinciosi (1) creier (1) Crestini (1) Crestinii Catolici (1) crestinii Protestanti (1) critica (1) Crucea (1) Crucea. (1) cu Cristian Tabără (1) cu permis de conducerefals (1) Cu Pluta (1) Cu securea pe terenul de fotbal (1) Cu tigaia-n spate (1) Cucuteni (1) Culmea soferiei (1) culori (1) Cum arata in 2013 (1) Cum arată cel mai prost drum naţional din România (1) Cum isi ara taranii rusi pamintul(video) (1) Cum mai castiga romanul un ban in plus (1) Cum poti scapa rapid de mahmureala (1) Cum poti testa un airbag (video comic) (1) Cum puteti verifica daca sunteti Asigurati la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate? (1) Cum s-a împărţit patrimoniul sindicatelor (1) Cum se distreaza copii din ziua de astazi? Video (1) Cum se fabrica - Dacia Logan II si Sandero II uzina Renault Mioveni(Video) (1) Cum se produce un automobil BMW (1) Cum te poti razbuna pe Porumbei (1) cumparat din Italia (1) Cumpene (1) cunoastelumea.ro (1) cupa momndiala (1) Cupa Mondiala de sanie pe pistă naturală (1) cupru (1) cupru şi zinc la mina (1) Da Fleiva (1) Daca ai viruși pe calculator (1) daci (1) dacia duster (1) dacia duster prin zapada (1) DailyMail (1) Dan Acibotarita (1) Dan Coman (1) Dan Pavaloiu. (1) dar ingroapa o fetita (1) dar preferat de contrabandişti (1) dar și mai dezamăgit de funcționalitatea procesului de vot din străinătate (1) Datini (1) de acum 50-70 de ani (1) de ars cauciucuri (1) De ce femeile singure sunt topite dupa barbatii insurati (1) De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii (1) de conducere (1) de Craciun (1) De Paști în Bucovina (1) de tine (1) dealer (1) dealeri (1) deblocat (1) decembrie (2) Decembrie cu zăpadă în Bucovina și Maramureș(FOTO) (1) Decizie fara precedent a Bisericii (1) decizii (1) declaratie (1) declarație (1) dedicație catrre politicieni (1) Defecte (1) defrisare in Suceava (2) defrisari (4) defrisari holzindustrie schweighofer paduri romania ucraina (1) defrișări (1) delicatesa (1) delicatesele din Bucovina (1) democratie (1) Demonstratii (1) departe de ochii lumii (1) Deportari Comunitatea Germana (1) deputat (1) descarcă. (1) Descinderi ale procurorilor DNA la APIA Suceava (1) Descinderi la hoții de lemne din judet (1) Descoperirile anului 2010 (1) desemnat (1) Destinații (1) detaliat (1) Dezamăgit de rezultatul alegerilor (1) dezastros (1) Dezastru (2) Diaconescu (1) dialog neobisnuit (1) diaspora (1) diaspora iesi la vot (1) diaspora taiatul porcului (1) diaspora. (1) DIAVOLINA (1) Dictionar Roman Englez (1) digi 24 (3) Din cauza certificatelor verzi (1) Din frumusetile Romaniei:Viata salbatica din muntii Bucovinei Toamna-Iarna. (1) Din Hrisoavele ingalbenite de vreme.Documente vechi (1) Din istoria Tezaurului Romanesc.Ce se intimpla cu o mare avere a Romaniei? (1) din lume (1) din România (2) din vremea copilariei (1) directia silica (1) Directia Silvica (1) Directoare de bancă din Vatra Dornei acuzată de frauda de sute de mi de euro (1) Disco (1) Discovery. (1) dispar padurile (1) Disturbed (1) Dividente. (1) divort (1) Dj Harra mixează în premieră în Bucureşti (1) DJ OGB (1) DN 17 C (2) DN 17 D (1) DN 17 D si C (1) Dn 17B (1) DN 18 (3) DN 18 – Ciocănești – Cârlibaba – Prislop (1) DN 18 este “prioritatea 0” în judeţul Suceava (1) DN17 (1) DN17. (1) dn18 (20) DN18. (1) DN23B Măicăneşti (1) DNA (1) doctor (1) Doctorul de tara (1) document (1) documentar (5) Documentar superb despre Romania care cucereste lumea! Trebuie sa il vezi! (1) Documentarul "Wild Carpathia" continuă (1) dolari. (1) domestica (1) Domnului Hristos (1) dorel (1) dorinte (1) dorna arini (2) Dorna Candreni (1) dosarul de retrocedare a padurilor (1) doua loturi (1) Două drumuri din judeţul Suceava (1) două zile (1) download (1) draga rusule. (1) Dragă statule român (1) Dragoiesti. (1) dragos voda (1) dragoste nebună (1) dramaturgmuzician. (1) dreptul de vot (1) Drob de miel (1) drum (3) Drum de fier prin praf de puşcă si ploaie de stele... (1) drum dezastruos (1) drum național (1) Drum prost (1) drum vechi (1) drumul ce leaga Maramuresul de Suceava (1) Drumul Crucii (1) Drumul de la Iacobeni pina la Prislop se modernizeaza (1) DRUMUL NATIONAL 18 (1) drumuri (2) Drumuri blocate nordul Moldovei din cauza viscolului şi a zăpezii (1) drumuri nationale Nasaud (1) drumuri proaste (1) DSP (1) Duminica Floriilor (3) Dumnezeu sa-l ierte si s-al odihneasca in pace (1) după ce s-a rătăcit într-o zonă împădurită din judetul Suceav (1) e-Call" (1) e-mail (1) ecartament ingust (1) Echiparea obligatorie cu anvelope de iarnă revine (1) Editia a VII-a. (1) editia a33-a (1) editia cu numarul 33. (1) efecte (1) Efes (1) El Pais (1) electorale (1) electrica (1) electricitate (1) Elisabeta Rizea simbol al rezistenţei anticomuniste (1) Elvis Presley (1) energia (1) eolian (1) ep 4 (1) Era sa moara ducandu-si gunoiul(video) (1) eroi (1) eroi turul doi (1) Etapa (1) ETERNA ŞI FASCINANTA CUMĂTRIE (1) etnobotanice (1) euro (1) Europa (1) Europa sub zăpadă (1) Europa. (1) evaluata la 50 de miliarde de dolari (1) eveniment (1) Evenimente (2) Evenimente. (2) evenimentul zilei (1) Excelenţa Sa Marek Szczygiel (1) Exclusiv în România (1) exercitii (1) Experiment in lift-Video cu camera ascunsa (1) explicatie (1) Exploatari (1) Explozie la Mina Uricani (1) extindere (1) fabrică (1) Facebook (4) Falimentul minelor din Bucovina (1) famile (1) familia Hânțari (1) familie (1) fanfara (1) fara scoala (1) Farsa cu tigarea exploziva (1) Farsa in cvabinetul doctorului (1) Farsa tipicRomaneasca(video tare) (1) FARSA ZILEI (1) Farse de colectie (3) Farse la magazin(Video tare) (1) fără finanţare şi în 2014 (1) fân (1) felicitati personal de primarul Hans Thiel (1) femeie (3) fericire (1) fertilitate (1) festiva medieval (1) festival (1) Festival national (1) Festivalul „Comorile muntelui“ (1) Festivalul Naţional al Păstrăvului (1) festivalul pastravului (2) Festivalul Usturoiului în Ţinutul Contelui Dracula (1) festivaluri (1) fier (1) Fii eroul pădurilor! Când vezi un transport de lemn în trafic (1) film (4) Film Documentar (1) Film interzis (1) filmare (1) filmare aeriana (1) Filmari (1) filme (1) FILME NOI 2011 (1) filmulet (1) Filmulet de Craciun (1) fime (1) Final Destinațion Ianga Pascani (1) finalizata (1) Finalul saptamanii (1) Finlanda se aliază cu Germania şi Franţa (1) Firma (1) Firma Britanica (1) flori (1) florilor de leac"(VIDEO) (1) Flutur (1) fluviu (1) Focul lui Ioan (1) folkist (1) Fondul Monetar International nu a fost de acord cu taierea finantarii pentru spitalele private (1) Ford B-Max (1) Ford Kuga (1) forestieri (1) formulare (1) FOTO VIDEO Cum arată groapa de gunoi din vârful muntelui (1) foto-video (2) Foto. (1) Fotografii (1) Fotografii ŞOCANTE Asa circula elevii in Iasi (1) Fotografiile facute de un alpinist arata situația incredibila din cel mai salbatic sector din Carpații României(Foto) (1) Fotoreportaj realizat în România în anul 1933 de Kurt Hielscher (1) Fotoreportaj. (1) FotoVideo (1) fragmente din ziarul Familia 1880 (1) fragmente din ziarul Familia(partea a 2-a) (1) francez (1) Franta (1) Franţa (1) Frasin (1) fresce (1) Frigul a paralizat transporturile (1) fructe (1) fructele de padure (1) frumoase (3) frumuseti (1) Frumusetile Nestiute (1) frumuseți (1) Fundatia Fondul Bisericesc Ortodox (1) Fundu Moldovei (1) furate tăiate. (1) Gaddafi (1) Galerie foto cu cel mai inalt pod pietonal din lume (1) galerie foto. (1) Galitia (1) galșerie foto. (1) Gandul.info. (1) ganduri bune (1) garantie (1) Gary Moore a murit (1) Gata (1) găsit în spatele unei gospodării din Cârlibaba (1) Gelul care poate salva vieți (1) Gemeni (1) Geneva (1) gențiana (1) George Enescu (1) George Negrea (1) Ger (1) Germania (3) Germania îşi confirmă opoziţia (1) Germania pune la dispoziţie 150.000 de locuri de muncă pentru români (1) Germania. (1) Gerul musca din Romania (2) gheorghe bordeianu (1) ghinţură (1) Golf 7 (1) Golful Guineea (1) google (1) Google Chrome (1) Google Chrome 10 (1) granita (1) gratuit localitati (1) Grădina Carpaţilor (1) Greva foamei (1) Groapa de gunoi (2) gropi (1) Grupul francez Filasa (1) Gura Baranului (1) Gura Humorului (2) Gura Humorului. (1) gusturi (1) guvern (1) guverne plecati de aici!. (1) guvernul (1) Guvernul aruncă pe toboganul (1) Guvernul Ponta (1) Guvernul scuteste marii consumatori de plata certificatelor verzi (1) Hai in Bucovina (1) Hai la vot! (1) Hamburg (1) handicap (1) Harta (1) Harta cu starea drumurilor din Romania realizata de soferi (1) Harta votului 2014 (1) Hartă interactivă. Filmări aeriene din 20 mari oraşe româneşti (1) harti. (1) Havana. (1) hectare (1) hit-uri (1) hituri (2) Holzindustrie Schweighofer (1) Honda (1) Honda CR-V (1) hora bucovinei (3) Horațiu Mălăele (1) Horoscop (4) Horoscop 2011 pe zodii (1) Horoscop 2013 (1) Horoscop 2014 (1) Horoscopul adevarului (1) Hote (1) Hristos (2) Hristosa a Înviat!Am auzit ca aveți o floare de udat? (1) huiduieli (1) Humor (1) hutulca (1) Hutuli (4) Huțulii din nordul Bucovinei (1) Hyundai Santa Fe (1) iacobeni (7) Iacobeni Maramures (1) iancu de hunedoara (1) iarna (4) Iarna care vine va fi cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani (1) IARNA GREA IN LUNA MARTIE (1) iarna Suceava (1) iarna Suceava copaci rupti zapada (1) iarna Suceava localitati fara curent Suceava (1) Iarna vine în România înainte de Moş Nicolae (1) IARNĂ adevărată în Nordul țării (1) iartama (1) iasi (1) Iaşi (1) Iată cea mai controversată melodie din toate timpurile (1) Idiotul care se arunca in lacul inghetat (1) ieftin (1) Ierusalim (2) ii afecteaza pe romani (1) IIsus (2) ilegal (1) ilegal. (1) Ilhama (1) iluminatul (1) imagine (1) imaginea (1) imagini (6) imagini pentru desktop (1) imagini spectaculoase (1) imnul de stat (1) Imnul National (1) Imnul Național (1) imobil (1) Imperiul Austreac (1) impodobit (1) importante (1) impracticabil (1) In 2005 (1) in bucovina (1) in Bucovina (Video) (1) in Bucovina exista un monument care se numeste Cruce Betivilor (1) in fiecare zi la ora 12 (1) in lume (1) In Marea Britanie s-a descoperit un schelet de (1) in pericol. Cu ce eroare de securitate a aparut versiunea 16 (1) in piata agroalimentara din Campulung Moldovenesc (1) In premiera (1) In Romania (1) in strada (1) in trafic (1) in vederea echiparii corespunzatoare a autovehiculelor pentru sezonul de iarna (1) incalzirea vremii (1) incediu (1) incendiu (1) Incendiu de la un coş de fum izbucnit la o casă din Cârlibaba (1) inchisoare (1) incurcatura (1) India (1) Industrializarea (1) Info Carlibaba (1) infocarlibaba (1) informatiata (1) informatici (1) informații (1) Ingerul pazitor exista?Cel mai controversat videoclip (1) inmatriculare (1) inmatriculate (1) Instrumentul fundaţional (1) Intermediarii (1) internet (4) Internet Explorer 9 (1) internet. (1) interpretare (1) intersectii (1) interzis (2) intonari. (1) inundatii (1) Inundaţii în zona de munte de judeţului Suceava (1) inventat la iasi (1) inventii romania (1) investitii (1) Inviere (1) Inviere. (1) Invitatii (1) ioan platon. (1) Iohannis (2) Ion Besoiu (1) ion si maria (1) IPS Pimen Suceveanul a colaborat cu Securitatea (1) ips teodosie (1) Istoria berii (1) istorică (1) Istoricul izvoarelor de apa minerala de la Vatra Dornei (1) istoricul zilei de 18 octombrie (1) Istorie (2) istorie. (1) Italia (1) iubesc România (1) Iuliana Tudor (1) izvoare (1) Izvoare termale (1) împădurire la Cârlibaba (1) În Franţa mersul pe bicicleta se plateşte (1) în sfârşit demarate (1) în TOP 20 al celor mai spectaculoase şosele din ţară (1) în Topul celor mai frumoase sate din România (1) În urma protestelor din Borsa (1) Întâlnire (1) între Moisei și Cârlibaba (1) Jale (1) jandarmi (1) Japonezul care i-a uimit chiar si pe cei de la Cartea Recordurilor (1) Japonia (1) Jean-Paul Mendy (1) Jennifer Lopez (1) Jocul Caprei (1) Jocul Mosilor (1) Jocul Ursului (1) Johannes Feuer (1) judecata (2) judecatoria (1) judet (1) judet. (1) Judete (1) Judetul Neamt (1) Judetul Suceava (1) judetul suceva (1) județ (1) JUDEŢUL (1) Julius Beill (1) Juratii de la Vocea Rusiei au sarit de pe scaunde cand au vazut cine canta (1) jurnalist (1) Jurnalisti (1) Justitie (1) Karlovy Vary (1) Kaspersky Lab (1) KGB (1) Klaus (1) Klaus Iohannis. (1) Koln (1) la Cârlibaba (2) la Ciocăneşti (1) la multi ani (5) LA MULTI ANI 2014! (1) la multiani (1) La MultiAni Romania (1) La muti ani Romania (1) La Palatul Parlamentului se fură pînă şi cablurile electrice (1) la Ţibău (1) la vot (1) Lagare de munca. (1) Laptopuri (1) led ful hd (1) legatura (1) Lege (1) Legea pădurilor pentru interesul a 38 de parlamentari (1) Legenda plutasilor de pe Bistrita (1) legi idioate (1) Legini poloneze (1) legislstie. (1) legiunile (1) Lemn (1) Lenovo IdeaPad S10-3t (1) Licitatie (1) Licitatii (1) Limburg (1) limonada (1) lista (1) Lista firmelor Carlibaba (1) Lista substantelor care trebuie evitate (1) liste electorale. (1) litera de lege (1) Liviu Pop (1) Loc incredibil. (1) Loc magic (1) loc sfânt. (1) Localitate unica (1) localitati (1) localitati din suceava (1) localitați (1) localnici (1) localnicii (1) locomotor si cardiac (1) Locuinte (1) locuintele acestora (1) locul care trebuie vizitat! (Galerie Foto) (1) Locul de relaxare al printilor (1) locuri (1) Loteria Romina (1) Loto (1) Lovitură dură (1) Lucian Bute (1) Lucrari (3) Lucrările de reparare a dezastruosului drum Suceava - Maramureş (1) Lucruri uimitoare facute de oameni minunati(video) (1) Lukoil (1) Lukoil şi MOL. (1) lume huțula (1) lumina (1) Luminatia (1) lumină în suflet (1) Lumini (1) luna august. (1) lupte (1) luptele (1) Macel pe strazile din Kiev-Mesajul unei tinere curajoase curajoase care trebuie sa ajunga VIRAL(Galerie foto-video) (1) magazine (1) magi (1) MAI (1) mai civilizat ca în Moldova” (1) Maica Domnului (1) Malware-ul (1) mama primarului (1) mana adoua (1) Manastirea (1) Manastiri (2) mancare (2) manevre interzise (1) manifestare comemorativă (1) Manifestari. (1) manifestatii (1) MApN (1) maramurees (1) Maramures (11) Maramuresul (1) Marea alianță PSD-PRM (1) Marea Britanie (1) Marea Britanie. (1) marea schisma (1) Maria Theresia (1) MARIA UNGUREANU (1) Mario & Ema (1) Mario si Ema (1) mars (1) martor de bord (1) Marţi şi miercuri (1) Masin (1) masina (2) Masina care mearge singura(Video comic) (1) masina in stalp Suceava (1) masina4x4 (1) masini (3) masivele din Bucovina (1) Masivul INEU Parcul national MUNTII RODNEI (1) masuri dure (1) Mayenne (1) Mazda 626 (1) Măcelarul Schweighofer (1) Mălini (1) Mănăila (1) Mănăila. (2) Mănăstirea Humorului (1) mâine-n toată ţara" (1) medicament (1) melodie (1) Membrii grupului de evaluare Schengen (1) mercedes (1) Mergeti acasa de Craciun!Colinde (video) (1) Merkel anunţă finalul crizei şi debutul campaniei electorale (1) mesaj (1) Mesajul meu de Sfantul Pasti (1) meserii uitate (1) Mesopotamia (1) messenger (1) Mestecanis (1) Mestecanis. (1) Meteorologi (1) Meteorologie (1) meteorologii (1) METODA INEDITĂ de a afla dacă telefonul îţi este ascultat (1) Metri Cubi (1) mi-e dor (1) Mi-e dor de casă (1) mi-e dor de natura (1) Microsoft (1) Mihai Mărgineanu (1) Mii de pelerini (1) mijlocul acestei luni (1) militari (1) mimați (1) Mina (2) Mina de sulf. (1) mina oita (1) MinaManaila (1) Mincare de Bucovina (1) minereu polimetalic. (1) Minerii (1) ministru (1) ministrul transpoartelor (1) ministrul transporturilor (1) minuni (1) Minunile (1) Minunile României – Mănăstirea Humor (1) minus 24 de grade (1) Minus 30 d3 grade (1) miraculoasele taine ale hribilor (1) miss (1) Missing You (1) Mita electorala va fi pedepsita (1) Mita la Carlibaba (1) mită primar (1) mită primărie (1) mobilizare. (1) mocanita (2) modernizare (2) Modernizare. (2) modernizarea (1) Modernizari DN18 (1) modernizari. (1) modernizate (1) Modificari (1) Modificari la Codul rutier incepand cu data de 8 august (1) Modificari privind examenul de obtinere a permisului de conducere propuse de MAI (1) Moise (1) Moisei (4) Moisei-Borsa-Carlibaba-Iacobeni. (1) Moisei-Carlibaba (1) Moisei-Cârlibaba. (1) Moisei+Iacobeni. (1) Moldova (1) Moldova şi Ardeal (1) Moldovenesc (1) Moldovita (1) moldovita. (1) Moldovița (1) molied (1) Monitorizari (1) monitorul de dorna (1) Monitorul de Suceava (1) monument istoric (1) moped (1) Mormântul împăratului Caligula (1) mort (1) mortii (1) Mos Craciun (1) mos Ioan (1) mos nicolae (1) Motorina (1) Mozilla (1) Muammar Gaddafi (1) muguri de brad. (1) munca (1) munca la negru (1) MUNTE (2) Munti (1) muntii (1) Muntii Calimani (1) Muntii Rodnei (2) munți (1) Munţii Carpaţi (1) Munţii Maramuresului (1) Muzeul de istorie (1) muzica (1) MySpace (1) Naarghita românca renumită pentru talentul de interpretare a muzicii indiene s-a stins din viata (1) Naluci pe Bistrita (1) Narcis Iustin Ianău (1) nastasia (1) nasterea Domnului (1) National Geografic (1) national. (1) NATO (2) natura (1) naturale (2) naţionale (1) Nava italiană cu căpitan român (1) Navigatorii disparuți(film documentar despre viața plutasilor de pe cursul superior al Bistrței Aurii) (1) ne-am luat tara inapoi (1) Neamţ şi Maramureş (1) Neata prieteni Aici puteti vedea cea mai tare soferita -Video (1) Nebunul din Rusia -Video (1) Nemtii vor să investească (1) Nenfricata lume veche (1) Nepal (1) nepasare (1) nesimtirea voastra. (1) netograf (1) News Bucovina (1) Newsme.ro (1) Niciunde nu-i ca-n dulcea Bucovina! Se mandresc oamenii dintre Obcine cu tinutul lor de basm (1) Nicolae Ceausescu (1) Nicolae Ceaușescu (1) Ninge (1) Ninsoare şi vânt în toată ţara (1) Ninsoarea a adus din nou probleme în trafic (1) Ninsori (1) ninsori in tara (2) Nisipitu (1) Noaptea de Sanziene (1) noaptea dintre ani. (1) noi avem nevoie de Schengen mai lasa-ne cu vrajeala (1) noiembrie (1) Nomazi (1) nonstop (1) Nordul tarii sub zapada (1) Nostradamus (1) Nou atac cibernetic asupra instituţiilor din România (1) NOU!Angela Merkel va vizita Sibiul pentru sustinerea lui Klaus Iohannis (1) Noua benzină E10 (1) Noul An. (1) noul cod rutier (2) noul cod rutier. (1) nu sunt bani pentru brevet. (1) numar ascuns (1) Numărul etnicilor germani a scăzut (1) Nunta de aur in casa familiei Reiss (1) Nutu Fonta (2) O ADEVARATA SPERIETOARE DE TURISTI (1) O comună din Bistriţa-Năsăud a obţinut peste 400 de hectare de pădure în Şaru Dornei (1) O farsa geniala(video) (1) O lume ascunsa (1) O singură hartă și două Românii (1) o zi pentru lumina sufletelor (1) oameni (1) oameni in strada (1) oameni liberi (1) Oastea lui Irod (1) Obcina (1) Obcinele Bucovinei (1) Obcinele Bucovinei | bucovina | descopera bucovina | descopera frumusetile romaniei | Obcina Mestecăniş | Obcina Feredeului | Obcina Mare (1) obcinile bucovinei (1) Obcinile Bucovinei. (1) obiceiuri (5) Obiceiuri. (1) Obiectiv de Suceava (1) obligati (1) Observatorul Naţional din Brazilia (1) obuze (1) Ocoale (1) ocolit de turişti (1) ocolul silvic carlibaba (1) Ocolului Silvic Cârlibaba (2) octavian pungovshi. (1) octombrie (3) ocupantul rus (1) Ocuparea functiilor de director (1) odernizare (1) Odiseea Romanilor Uitati-Moldovenii din stânga Nistrului (1) oficial (2) Olanda (3) olandezii (1) olt (1) omagiu. (1) OMV Petrom (3) online (2) ONU (1) Opera11.01 (1) opreste jaful (1) oradea (1) oras (1) orase (2) organism (1) Orientul Mijlociu (1) orion (1) Ortodocși (1) Ortodoxă (1) Osama Bin Laden (1) ospitalitate (1) Ospitalitatea (1) Oualor incondeiate (1) Pace (1) padure (6) paduri (4) paduri. (1) padurile din Bucovina (1) padurile graniceresti (1) Padurile Romaniei (1) Pagina comunei carlibaba pe Facebook (1) Paine (1) Palatul Administrativ. (1) pamant de aur (1) pamant. (1) panificatie. (1) Pantelimon (1) papa benedict al XVI-lea (1) papa Francisc (1) Papa Francisc. (1) papa ioan paul al doi-lea (1) paradisul pierdut (1) parc (1) parcele (1) Parisul consideră că aderarea (1) parlament murdar (1) Parlamentari (1) parlamentari. (1) Parlamentul României (1) partener (1) partia schi schi campulung moldovenesc schi in carpati protest campulung finantare partie de schi (1) participanti (1) partidul (1) Partidul Romania Unita (1) paste (2) Paste fericit! (1) Paste in Bucovina (1) Pastele Catolic (2) Pastele Catolic. (1) pastrav (1) Pasul Prislop (1) pasul rotunda (1) Pasul Rotunda. (1) Pasul Tihuta (1) Pasul Tihuta (video) (1) Paștele catolic (1) patria calului huţul (1) Patriarhul Kiril (1) patru barbati (1) patru masini (1) Patru videoclipuri care fac senzatie pe Internet (1) Paul Brascanu (1) Pădurile (1) PC-ul tau (1) Pdure (1) pe 9 mai am aratat (1) pe hartie (1) pe Masivul Rarău (1) pe tărâmul Mănastirilor (1) Peisaj (1) peisaje (1) Peisaje de iarnă (1) Pelerinaj impresionant cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si a hramului Bisericii Romano-Catolice din Cacica (1) pelerini (1) penali (1) pensiune (1) Pensiuni (1) pensiuni pentru turişti (1) pentru o multime de afectiuni. (1) pentru Presedintele Camerei Deputaţilor (1) pentru soferii cu bani (1) pentru voi (1) Perchezitie (1) Perchezitii (1) Performanțe mobile cu noul netbook (1) Perfrigens (1) pericol (1) Periculoase Raul (1) perioada (1) permis auto (1) Persoane ridicate în cadrul operaţiunii de la punctele de frontiere (1) peste hotare (1) petrol (1) Piesa (1) Pilda (1) pin (1) pisicuț (1) pista naturala (1) pitoreasca (1) Plajă (1) plante medicinale (1) plângere (1) Plesa. (1) plugusor (1) pluta pe bistrita (1) Plutasi (1) plutasii (1) Plutasii si transportul lemnului pe Valea Bistritei (1) plutaşi pe Bistriţa (1) Plutăritul în zona Dornelor (1) Plute (2) Pod de gheata pe raul Bistrita (1) poet (1) Poetul Kubi WOHL de la Tibau (1) poiana (1) Poiana Stampei (3) Poienile de sub Munte (1) pojorata (2) pol de dezvoltare turistică. (1) politia de frontiera (1) politia romana (1) politia rutiera (1) politica (1) politica campanii (1) Politicieni (1) politicienii. (1) politicul (1) politie (2) politist (1) Politisti (2) Politistii romani au ajuns actori intr-un serial pe pe canalul de televiziune Discovery Chanel(Video) (1) Poliţia (1) poliția locală (1) Poliţişti şi vameşi (1) Polonezi (1) pompieri (1) Ponta (3) ponta. (1) posirca (1) poți afla in numai 60 de secunde (1) Poveste (1) Povestea romanului care si-a cumparat satul natal (1) povesti (2) Povesti de iarna (1) povesti de succes (1) Povesti din Carlibaba (1) poze (1) poze cu gagici tari (1) Poze Haioase (1) prefectul de suceava (1) preferinte (1) preferinţele (1) premier (1) premii (1) preoti care ghicesc. (1) presa (1) presedinte (3) Presedintele ales (1) Press One (1) Președintele ales Klaus Iohannis. (1) preturile de lux (1) Prețul poliței obligatorii de asigurare și răspundere civilă auto s-a scumpit cu cel puțin 13% (1) prețuri (1) Previziuni (1) prezidentiale (1) prezidenţiabili. (1) prezidențiale. (1) prieteni (1) prim ministru (1) Prima Fabrică Bucovineană de Bere (1) primar (4) primar mită (1) primarie (1) primărie (1) Primăvara.iarnă autentică (1) Primăvară caldă (1) Primele actiuni de control a politiei rutiere vor incepe de astazi (1) Primul asasinat sindical (1) Primul Razboi Mondial (1) Primul sistem de filtrare dioxid de carbon din lume (1) Prins la volan (1) Prislop (2) privatizare (1) Priveliste de Basm (1) PRO TV (1) Probe scrise (1) producţie-record (1) produs (2) produse (1) Produse traditionale (1) prof (1) profesor (1) Profetii (1) profit de un miliard de dolari în acest an La Facebook (1) PROGNOZA PENTRU DOUĂ SĂPTĂMÂNI:VINE FRIGUL? (1) Program (2) proiect (1) proiect european (1) proiect modernizare. (1) proiectare (1) Proiecte (1) proiecte an 2017; dn 18 pod tisa; carlibaba sighetu marmației (1) Proiecte tehnice (1) promisiuni (1) promisiuni dn18 iacobeni-borsa (1) promovare (2) propria raspundere (1) proteste (3) protv (3) PRU (1) prunc (1) PSD (3) Psiune (1) public (1) publicul dornean (1) puciosu (1) puncte penalizare (1) Pune o intrebare si vei afla raspunsul (1) Pustiul de 4 ani care ar putea ajunge arma letala in adolescenta(Video) (1) PUSTNIC (1) Pustnicii din Munţii României (1) pustnicul Onufrie (1) Putna (3) Rac (1) Radarul pădurilor va fi lansat în 8 octombrie. Orice transport de lemn va putea fi verificat la 112 (1) Radauti (2) radio. (1) Radu (1) Rafinărie de Spirt Solomon Rudich (1) ramai fara permisul de conducere (1) Raniti (1) rarau (1) rares bogdan (1) rascumparare (1) rasina (1) raspuns (1) rau (1) rauri (1) razboi (2) razbuna (1) razbunare (1) razii in padurile din Suceava (1) război (1) râuri (1) RDS-RCS a introdus Digi Mobil Optim Nelimitat (1) Reabilitare (6) Reabilitarea Drumului National 18 a intrat in standby (1) reabilitari. (1) Reactia unui bebelus cand aude hitul Gangnam Style (1) realitatea tv (1) Recalcitranți (1) Reclama de sarbatori (1) Recoltare (1) recrutari (1) redescopera romania (2) Redescopera Ținutul Bucovinei (1) redusă (1) regenerative (1) regiuni (1) REMEDII (1) remedii naturiste (1) Reni (1) reparatii (1) reparatii sau inlocuire (1) replica (1) reportaj (2) respect (1) resurse de saracie (1) retăiesc patimile (1) reteta simpla si gustoasa (1) Retete din Bucovina (1) Retrocedari (1) retrocedări (1) Rețete (1) reţinuţi în Vama Siret (1) Revolta (1) Revolta in Mărişel şi Măguri (1) Rezervaţia 12 Apostoli (1) reziliat (1) Rezultate (1) Risc de avalanșă în Munţii Rodnei (1) RISE Project (1) Rom şi Lichioruri (1) roman (1) romanesc (1) Romani (2) Romania (17) Romania e a ta! Nemtoaica din Maramures a carei vioara a impresionat la "Romanii au Talent" (1) Romania furata (1) Romania in topul celei mai bune destinatii de vacanta pentru anul 2015 (1) Romania sub nameti (1) romania te iubesc (3) Romania te iubesc. (1) Romania. (1) RomaniaTv.Net (1) romanii (3) Romanii au talent (1) romanii care au speriat Parisul (1) Romano-Catolica (1) român (1) Românca care invită străinii să cunoască România. Clipul care face mai mult decât orice brand de ţară VIDEO (1) români (1) Români! (1) România (5) România filmată de la înălțime pe acordurile muzicii lui Ciprian Porumbescu (1) România jefuită Pădurile României (1) România va intra în spaţiul Schengen în 2011 (1) România vândută. (1) României (2) ROMÂNII AU TALENT (1) ROMÂNII FAC HAZ DE NECAZ. (1) Romontana (1) Rompetrol (1) Romsilva ar vrea sa renunţe la administrarea Parcului Nţional Muţii Rodnei (1) Roscata de la vocea Americii (1) Rotunda (2) rovinieta (1) rucsac (1) Rusia (1) rusu bârgaului (1) Ruteni (1) S-a dat ordinul (1) S-a inventat telefonul inteligent capabil să măsoare pulsul utilizatorului (1) S-au alocat bani pentru reabilitarea Drumului Național 18 (1) s-au hotărât!Începe reabilitarea DN 18 (1) S-au inceput lucrarile de moderinizare a drumului naţional 29 Suceava - Botoşani (1) sa asigure tratamentul copiilor cu boli rare (1) Sa ne mai amuzam putin cu camera ascunsa (2) Sadova (1) Salonul Auto (1) Salvamont şi Pompieri (1) Salvare (1) Salvatorii au scos trupurile victimelor din subteran (1) Sambata noaptea spre Duminica se trece la ora oficiala de iarna (1) Samsung va lansa Galaxy S IV luna viitoare (1) sanatate (1) Sancţiuni aspre în cazul unor blocaje în trafic la prima ninsoare (1) Sandra (1) Sangeorz Bai (1) Sanie (3) Sanzienele (1) Saptamâna Mare (1) Saptamina Mare (1) sarbatoare (3) sarbatori (2) Sarbatori in Bucovina. (1) Sarbatori. (1) Sarbatoriti Sfantul Paste in Bucovina(Video) (1) Saru Dornei (1) Sarul Dornei (1) sase sate (1) saseasca (1) sat muzeu (1) sate (2) sate de poveste (1) Sate iesite din istorie (1) Satul Bucovinean - case bucovinene traditionale restaurate (1) Satul din România în care tradiția este obligatorie prin lege (1) satul muzeu (1) sau nu? (1) Sâmbătă noaptea spre Duminică România trece la ora oficială de iarnă (1) Sânzienele sau Focul lui Ioan(Johannes-Feuer) (1) scandal (1) scandal in strada (1) Scena din Basic Instinct cu prim-ministrul Serbiei (1) Schengen (1) schibare (1) schibati ceva (1) schimari (1) schimba lumea. (1) schimbare (1) schimbari (1) Schwaben (1) Schweighofer (1) scornicesti (1) scriitor (1) scrisoare (1) scrutin (1) scrutin prezidentiale. (1) scurtmetraj (1) Se cauta bani europeni pentru reabilitarea Cazinoului din Vatra Dornei (1) se poate (1) se scumpeste carnea inainte de Sarbatorile de Iarna (1) Se vor demara anul acesta lucrarile de modernizare la DN18 (1) se vor relua lucrările de reabilitare pe DN18 (1) secerate fără milă (1) secrete (1) sectii de votare (1) secții de votare (1) Seful Consiliului Judetean Suceava a cerut rezilierea contractului cu israelienii de la Shapir pentru DN18 (1) Seful Consiliului Județean (1) Selectie cu imagini de primavara pe care le poti folosii ca si imagini de fundal (1) semnal (1) semnarea contractului (1) semne de circulatie (1) semne explicate (1) semneficatii (1) Semnificatii (1) Serbarile zapezii (3) Serbarile zăpezii la Vatra Dornei (1) Serviciul de Vanatoare (1) Sesuri (1) Seva de mesteacan (1) sex feminin (1) Sf.Maria (1) Sfanta Sarbatoare (1) Sfanta Treime (1) Sfantul Nicolae (1) Shapir Structures (1) si in Romania (1) Sibiu (1) sibiu orase (1) Simulare (1) single (1) sinucidere (1) sinucis. (1) Sirop din muguri de brad sau molid (1) Sistemul (1) Site (1) Situri (1) Sivicultori (1) slavi (1) slujba (1) smart tv (1) SMS-ul unui medic fara scrupule (1) Soarta padurilor din Bucovina (1) SOC IN PARLAMENT (1) socant (2) sofer (1) sofer din Maramures. (1) sofer sofer baut carnet auto amenda amenzi soferi bauti (1) soferi (6) soferi. (1) soferita (1) Solca (2) Soldati polonezi cazuti la Carlibaba(istoric) (1) SOLUTIE ECOLOGICA PENTRU FOSE SEPTICE (1) Sony Vaio VPC-M13M1E/L (1) Sorin Tanase (1) soseaua de centura (1) sotia (1) Sound of Silence (1) Spania (1) Spectacole (1) speranțe (1) spioni (1) Spiridusi (1) Spirţ (1) sportive (1) spp (1) Stapanul (1) Starea dezastruasa a Drumului National 18 (1) statie hidrometrica (1) statiune (2) Statuia batausa (1) Statul este obligat (1) stațiune (1) stațiune. (1) steroizi (1) Stiati ca (1) Stiri (2) STIRI SUCEAVA (1) stirileprotv (1) StirileProTV.ro (1) Stirilor Pro Tv (1) stop (1) straie de sarbatoare (1) strainatate (3) Straini (2) straini. (1) strazi (1) străinătate (1) străini (1) SUA (2) succes (1) Suceava (34) Suceava accident Carlibaba (1) suceava bucovina ardeal tara dornelor vasile mucea radauti graiuri bucovinene (1) suceava bucovina moldova ocupatie cernauti imperiul habsburgic (1) suceava cajvana stejar cel mai batran stejar (1) suceava manastirea putna putna biserica de lemn putna cea mai veche biserica de lemn biserica de lemn legenda stefan cel mare dragos voda. (1) Suceava si Bistrita-Nasaud (1) Suceava soferita 18 ani accident (1) Suceava-Maramures (1) Suceava-Maramures. (1) Suceava. (6) Suceveni (1) Sucevita (1) suhard. (1) Sunet (1) suntem 9milioane (1) suparare (1) Super compilatie de o ora cu cele mai tari accidente(VIDEO) (1) Super mare talent de pictor (1) super tehnologie antiaccident (1) superba (1) supraconsumul si egoismul uman (1) Surpriza pentru romani (1) Surpriza pentru șoferii care trebuie sa circule pe tronsonul de drum Moisei-Iacobeni (1) SURPRIZĂ (1) Surprizele produselor (1) sursa externa (1) suspendare permisul (1) șalate (1) Școli din zona Dornelor. (1) Și-au filmat propriul accident și l-au postat pe Internet (1) Șoferi (1) tabara bucșoaia. (1) taf (1) taiat ilegal (1) taiere de copaci (1) taieri ilegale (1) Taieri ilegale de paduri la granita dintre Bucovina si Maramures (1) tanar (1) tanti (1) Tara (1) Tara arde si Ponta ne minte (1) tara lui dorel (1) Taramul de basm al Bucovinei (1) Tarâm aparte (1) targul de Craciun. (1) Targuri de Craciun (1) tata (1) Taur (1) Taxa (1) Taxa auto se modifica din nou (1) Taxa de poluare (1) taxa pe internet (1) Taxi (1) tăietori de lemne (1) Târgul de Crăciun (1) te iubesc (1) te-a ars (1) te-a prins (1) telefoane. (1) telefonul la volan (1) teleorman (1) televizoare (1) Teo Larisa (1) Tepro Iași (1) termită a pădurilor (1) teroristi (1) Teroristul nr 1 (1) Test anti-stres la aeroport (1) test de viteza (1) tezaur popular (1) The Soviet Story Povestea sovietelor (1) tigari (2) tihuta (1) timisoara (1) timisoreni (1) tinut in sertar (1) Tinuturi (1) tirg (1) Toamna (1) Toate drumurile (1) tocanita de bureti cu smantana... (1) Tocăniță de hribi ca în Bucovina (1) Tochitura din Bucovina (1) Top (1) top 10 (1) Top 2015 (1) Top 90 music (1) toples (1) Topul celor mai traznite costume de Halloween (1) TORINO (1) Toshiba NB250-101 (1) Toti soferii care nu isi vor plati amenzile li se vor suspenda permisele de conducere (1) traditie (2) traditii (5) Traditii de Craciun (1) Tradiţii (1) Tradiții culturale si culinare (1) Tradiționale (1) Trafic (1) Trafic dificil din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale (1) trafic. (1) tragedie (2) tragere (1) Traian Basescu viziteaza Moldova (1) Transfăgărăşanul (1) transilvania (1) transilvania romania peter hurley civilizatie rurala autentica civilizatie rurala scrisoare cataclism nedreptate istorie micii producatori comisar european comisar european pentru agricultura. (1) Translator Roman Englez (1) transport ilegal de tigari (1) transport lemn (1) transrarau drumul comorilor moldova bistrita suceava (1) Traseu (1) Traseul dintre Bucovina si Ardeal (1) tratament anemie (1) tratamente (1) trditii (1) Trei clipuri care au facut senzatie pe internet in 2012 (1) Trei romani in primii 10 la etapa finala a Cupei Natiunilor (1) tren mocanita gorj apuseni viseu de sus tren (1) trenuri intarziate Suceava iarna Suceava (1) Trimis in judecata (1) trimite mai departe. (1) Trimiteti SMS-uri gratuit in retelele de telefonie mobila Orange (1) tronsonul de drum Ciocanești-Cârlibaba (1) trucaj sau realitate?(Video) (1) trupe antitero (1) Turcescu (1) turism (3) Turist francez.. (1) Turisti (6) turul doi (1) turul unu si turul doi (1) Țibau-un munte necunoscut (1) țipțeri (1) ultima ora (1) ultima saptamina (1) Ultimul plutas (1) umor romanesc (1) UN AN FĂRĂ PERMIS PENTRU SOFERII ŞOFERII AGRESIVI (1) Un bărbat s-a filmat în timp ce trenul trecea peste el (1) Un documentar necunoscut până acum. România care i-a cucerit pe britanic (1) Un gand bun. (1) Un hot a fost indopat cu Viagra si folosit ca sclav sexual (1) Un mare nebun (1) Un nou album Roxette (1) Un nou drum montan inaugurat în Români (1) Un pusti de numai 5 ani manevreaza o vola imensa (1) Un tir scăpat de sub control s-a izbit în restaurantul "La Popasul Baciului" (1) Unde s-a vrut s-a putut (1) ungaria (1) UNIREA PRINCIPATELOR (1) Uniunea crestin-democrata (1) uniunea europeana. (1) Uniunea Europeană (1) Uniunea polonezilor (1) Uniunea Sovietica (1) Universitatea Michigan (1) Unul dintre cele mai celebre motoare de căutare pe internet din anii ’90 (1) urania (2) Uraniu. (1) urare. (1) Urari (1) Urari de bine si multa sanatate tuturor crediciosilor Catolici (1) uritenie. (1) Urs (1) Urss (1) usor de preparat. (1) utile (1) Utilizatorii (1) Va doresc un an bun (1) va fi închis. (1) va mai aduceti aminte de copilarie? (1) Va mai amintiti de excentricul tobosar (1) Vacanță (1) Valcele (1) Valea Bistritei (1) valea bistriței aurii. (1) Valea Chioarului (1) valea tibaului (1) VALENTINE S DAY (1) valeputna (1) Vama (1) Vamesii spagari (1) vampir" (1) vanzari. (1) vara (1) vara. (1) Varsovia (1) vasile andriciuc (1) vaslui (1) Vast Resources (2) Vast Resources complex metalurgic (1) Vast Resurces. (1) Vasul italian (1) Vatican (1) Vatra Dornei (11) Vatra Dornei Live. (1) vatra dornei. (3) Vânt (1) vânzătorul de etnici germani! (1) vecini. (1) vedeta pe internet (1) Vedeti aici ce apatit un barbat dupa ce s-a cazat inr-un hotel (1) Vedeti aici cea mai tare farsa de Halloween (1) verifica (1) Verifica rovinieta de drum online (1) verifică la 112 dacă este legal!(Video) (1) Verifică OFICIAL viteza internetului cu Netograf (1) versiunea7 (1) versuri (3) vesti bune (1) vesti bune pentru soferi (1) vesti bune. (1) Vestigii (1) Vești rele pentru DN18 (1) Vezi cea mai tare farsa la plaja (1) vezi procesul complect (1) viata de munte (1) Viata salbatica din muntii Bucovinei (1) Vicovu de Jos (1) Victor Ponta (1) video (4) video art (1) video special (1) video tare de tot merita vazut (1) VIDEO. (2) videoclip (5) Vietnam (1) Viflaimul (1) viitorul tarii (1) Vimetco (1) vin (1) VINDECARE. (1) vindecari (1) vindeți si biserici si morminte (1) Vinerea mare (1) Vint puternic (1) vioara (1) Violenta (1) Virgil Săhlenu (1) virus nou care ataca reteaua de socializare facebook (1) virusi (1) vitalitate (1) vitamina C (1) viyitatori noul an (1) Vizitati Castelul Dracula - Pasul Tihuta - 37 km de Vatra Dornei (1) vizitatori si abonati (1) viziune (1) Vodafone sau Cosmote (1) voivod al transilvaniei. (1) Volkswagen (2) Volkswagen a vindut cu 4 (1) Volvo (1) Voronet (1) vot (1) votanți (1) voturi (2) vreau garsonieră că mă c.c în căldare (1) vreme rea (1) Vremea in Cârlibaba (1) Vremea se raceste accentuat in urmatorul interval (1) Weekend cu zăpadă (1) WhatsApp (1) WhatsApp Web (1) Xplorio.ro (1) Yahoo Messenger in limba Romana (1) Youtube (1) zamca (1) Zapada (3) zapada. (1) zeci de arbori (1) zeitgeist (1) Zilele Municipiului Vatra Dornei 2013 (1) ziu anationala (1) Ziua armatei sărbătorită odata cu ziua Regelui Mihai I (1) ziua barbatului (1) Ziua de 17 ocombrie (1) Ziua drapelului romanesc zi de doliu national (1) Ziua internationala eradicarii saraciei (1) Zmeura si rugaciuni. (1) Zodia potrivita. (1) Zodiac 2014 (1) Zodii (2) zona de munte (1) zona montana. (1) zone rurale. (1) zootehnie (1)